Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekte sunduğum dosyada hiçbir koruma olmamasına rağmen bazı işlemleri yaparken korumalıdır masajı gelmekte bu nedenlede değişiklik yapamıyorum.
Mesela sayfa ismini değiştiremiyorum, sebebini birtürlü bulamadım.
Merhaba,
Eklediğiniz dosyada Çalışma kitabı koruması var ve şifreli. Bu nedenle sayfa adlarını değiştiremezsiniz.
Bu duruma Araçlar/Koruma/Çalışma Kitabı Korumasını Kaldır seçeneği ile görebilirsiniz.
Sayın dEdE Teşekkür ederim. Fakat buna benzer kullandığımız kurumda çalışanlarca yapılmış çok dosya var.Açılışta ve sayfa korumalarında bir sorun yok. Fakat sayfa ekleme, sayfa silme ve sayfa isimlerini değiştiremiyoruz. Bu nedenle elimizde bulunan dosyalarda hiçbir değişiklik yapamıyoruz. Sitenin kuralları açısından bir mahsuru yoksa korumanın nasıl kaldırılığını açıklayabilirmisiniz. Mesajla da bilgilendirebilirsiniz. Selamlar.
Merhaba,
Forum'un kuralları yanında benim etik anlayışım ve emeğe saygı duyulması gerektiği yönündeki düşüncelerim nedeniyle bir açıklama yapmam söz konusu olamaz.
Ancak, dosyaları hazırlayanlardan yardım alarak yukarıdaki mesajımda belirttiğim yol ile ilgili şifreyi girip dosya üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.
Hoşçakalın.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.