• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

korumalı dosyalarda veri süz2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ekoert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ekoert

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba,

Daha önce bu sorulmuş, fakat cevaplardan yola çıkarak veri süz işlemini bir türlü beceremedim. Örnek dosyada uygulayabilir misiniz? parola:1

Ekli dosyalar

pivot table raporlarını kullan seçeneğinide işaretlerseniz olur sanırım.deneyebilirmisiniz..

pivot table raporlarını kullan seçeneğinide işaretlerseniz olur sanırım.deneyebilirmisiniz..

Orange4609 merhaba,
İlginiz için teşekkürler. İsteğiniz üzere bütün seçenekleri tüm kullanıcılara açtım, maalesef yine fltre'ye izin vermemektedir. Konuyu dünden beri birçok yerli ve yabancı kaynaktan araştırmaktayım, çözüm bulursam inşallah burada yayınlayacağım. Anlamadığım husus "çalışma sayfası kullanıcılarının tümüne bu izni ver-> otomatik filtre kullan seçeneği niçin konulmuş; işlevini bir türlü anlayamadım.

örnek dosyanız üzerinden uyguladım herhangi bir sorun vermedi.yeni kitap açıp deyebilir misiniz.aynı sorunu verecek mi acaba..

Orange4609 merhaba,

Filtreleme yapmadan koruma parolası yazdığınızda,filtreleme yapabiliyor musunuz?

Benim anladığım:
Filtreleme yapabilmesi için:
1- Sütunlara önceden filtre uygula
2-Otomatik filtreleyi tüm kullanıcılara izin ver
3-Parola koy.

Bu durumda filtreleme yapabilmekteyim fakat filtreleme işaretleri sayfada gözükmektedir. Parolayı kaldırmadan filtrelemeyi kaldıramamaktayım. En sıkıntılı taraf ise sayfadaki farklı bir tabloya filtreleme yapamıyorsun.

Ya da ben beceremiyorum.

Geri