Merhaba,
Ekli dosyadaki yer alan Sheet1'deki verileri kopyalayıp B1 deki tarihi kontrol ederek Sheet2 deki ilgili alana yapıştırabilecek bir macro yapmak istiyorum (tek macro) bu mümkünmüdür, dosyayı örnek olarak hazırladım aslında yan tarafa kopyalasa sorun kalmayacak ama veriler alt alta olmak zorunda sütun sayısı yetmiyor. Aşağıdaki macro yan yana yapıştırıyor ama alt alta olunca olmuyor ayrı ayrı macro yazmam gerekiyor.
çok teşekkür ederim.
Sub Macro2()
Set s1 = Sheets("Sheet1")
Set s2 = Sheets("Sheet2")
With s2.Range("a:a")
Set c = .Find(s1.[B1], LookIn:=xlValues)
If Not c Is Nothing Then
s1.Range("C3").Copy
s2.Range("cr" & c.Row).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:= _
False
Else
MsgBox "Tarihi Bulamadım....."
End If
End With
Application.CutCopyMode = False
End Sub
Ekli dosyadaki yer alan Sheet1'deki verileri kopyalayıp B1 deki tarihi kontrol ederek Sheet2 deki ilgili alana yapıştırabilecek bir macro yapmak istiyorum (tek macro) bu mümkünmüdür, dosyayı örnek olarak hazırladım aslında yan tarafa kopyalasa sorun kalmayacak ama veriler alt alta olmak zorunda sütun sayısı yetmiyor. Aşağıdaki macro yan yana yapıştırıyor ama alt alta olunca olmuyor ayrı ayrı macro yazmam gerekiyor.
çok teşekkür ederim.
Sub Macro2()
Set s1 = Sheets("Sheet1")
Set s2 = Sheets("Sheet2")
With s2.Range("a:a")
Set c = .Find(s1.[B1], LookIn:=xlValues)
If Not c Is Nothing Then
s1.Range("C3").Copy
s2.Range("cr" & c.Row).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:= _
False
Else
MsgBox "Tarihi Bulamadım....."
End If
End With
Application.CutCopyMode = False
End Sub