• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Köprü yada Makro ile resim cagırma

Excel Vers. ve Dili
2003
bir excel dosyasında alt alta yazılmış olan özel isimlendirmeli dosyalar var,bu dosyaların her biri kendi ile ilintili olan baska bir klasör içerinde birden cok resimi açtırması gerekiyor. excel dosyasında alt alta yazılmış olan özel isimlendirmeli dosyalar ise bir buton ile gerektiginde isme göre sıranlanmasını istiyorum.
Konu ile ilgili yardımlarınızı rıca ederim.

Ekli dosyalar

baktım fakat sayfalardaki dosyalara ulasamıyorum. Bakabildiklerimde bana yardımcı olmadı.
resimleri tarama ile dosyalıyorum,dosya boyutları nerde ise 1mb oluyor(bunu için örnek dosya gönderemiyorum),isime ait en az 4-5 resim oluyor.
Dosya ismine bastıgımda resimlerin tek bir web sayfasında alt alta görüntülenmesini yada tüm resimlerin ayrı ayrı windows görüntüleyici ile acılmasını istiyorum.sizin önerinizede varım
"resimlerin yeri" sadece resimlerin dosyalandıgı yeri belirtmek içindi, resimlerin excel üzerinde gösterilmesi için değildi.
ben denelerimde köprüleme yaptım fakat 1 resim tanılayıp actırabiliyorum.ben ise dosya ismi ile ilgili 4-5 resim dosyasını bir hamle ile acmak istiyorum,cözüm makro olabilir mi?(fakat makro hakkında cok bilgim yok. )
cok basit gibi fakat bir türlü cözemedim,yeterlilik acısından eksiklik...
yardımlarınız için şimdiden tskkr...

Ekli dosyalar

baktım fakat sayfalardaki dosyalara ulasamıyorum. Bakabildiklerimde bana yardımcı olmadı.
resimleri tarama ile dosyalıyorum,dosya boyutları nerde ise 1mb oluyor(bunu için örnek dosya gönderemiyorum),isime ait en az 4-5 resim oluyor.
Dosya ismine bastıgımda resimlerin tek bir web sayfasında alt alta görüntülenmesini yada tüm resimlerin ayrı ayrı windows görüntüleyici ile acılmasını istiyorum.sizin önerinizede varım
"resimlerin yeri" sadece resimlerin dosyalandıgı yeri belirtmek içindi, resimlerin excel üzerinde gösterilmesi için değildi.
ben denelerimde köprüleme yaptım fakat 1 resim tanılayıp actırabiliyorum.ben ise dosya ismi ile ilgili 4-5 resim dosyasını bir hamle ile acmak istiyorum,cözüm makro olabilir mi?(fakat makro hakkında cok bilgim yok. )
cok basit gibi fakat bir türlü cözemedim,yeterlilik acısından eksiklik...
yardımlarınız için şimdiden tskkr...

aşağıdaki linkde resim sayfasında bununla ilgili bir örnek var bir kontrol ediniz.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=58047

yazıma ilginizden dolayı tskkr...birilerinin yardımcı olsun yada olmasın,cevap vermesi cok güzel:)

Geri