• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Köprü bağlantılı hücreye tıklayınca hücredeki değeri diğer sayfaya yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2013
Merhaba,

Dosyamda fihrist sayfasında Diğer Carilerden herhangi birine tıkladığımda hücre değerini, açılan köprü deki sayfanın turuncu olan hücresine eklemesini istiyorum.

Maksadım Menü de tıkladığım carinin hareketlerini görmek. İlgili carinin hareketlerini süzmek için zaten gerekli makrolar Diğer Cariler sayfasında yüklü.

Not: diğer Cariler sayfasında bütün carileri alt alta işliyorum. Gerektiğinde sarı yere cari ismini yazarak süzüp sadece o carinin hareketlerini ve bakiyesini görebiliyorum.

Menü deki mor ve kırmızı alandaki cariler kendi sayfasında tek olarak tutuluyor.

Bir de ayrıca ricam, diğer cariler hariç her carideki kodlar aynıdır. Dolayısıyla her sayfada kod bulunması yerine kodları ThisWorkbook a alıp aynı kodlarla çalışan bütün sayfalar için kullanabilir miyiz.

http://s9.dosya.tc/server/drovcb/ornek1.rar.html

Teşekkürler Sayın Orion1.

Bir yerde sıkıntı oluyor. Hücreye köprü şeklinde değilde normal tıkladığımız zaman MENU sayfasını bozuyor. Buna da bir önlem alabilir miyiz. (normail tıklama derken hücrede tam yazının üstüne değilde boşluk olan yerine tıklamaktan sözediyorum.)

Birde Köprü olan "I5:I29" hücrelerinden boş olana tıkladığımızda onuda boş olarak A2 ye doldursun.

Bu düzeltmeleri de yapabilirseniz daha güzel olacak.

Teşekkürler Sayın Orion1.

Bir yerde sıkıntı oluyor. Hücreye köprü şeklinde değilde normal tıkladığımız zaman MENU sayfasını bozuyor. Buna da bir önlem alabilir miyiz. (normail tıklama derken hücrede tam yazının üstüne değilde boşluk olan yerine tıklamaktan sözediyorum.)

Birde Köprü olan "I5:I29" hücrelerinden boş olana tıkladığımızda onuda boş olarak A2 ye doldursun.

Bu düzeltmeleri de yapabilirseniz daha güzel olacak.

Boş olarak A2'ye doldurma işlemi tamam.
Diğer konuda ise Menü sayfasında bir bozulma yok,köprünün dışına tıkladığında.
Linkin çalışabilmesi için hücrenin kenarına değil tam köprünün üstüne tıklamanız lazım.
Dosyayı 6 numaralı mesajdan indirebilirsiniz.:cool:

Geri