200 üzerindeki üye için dernek makrosu yazmaya çalışıyorum.Program açılışta tüm üye bilgilerini listbox1 e getiryor.Listbox1 deki herhangi bir isim tıklandığında isim textbox1 getiriliyor.Ve textbox1 deki ismi, 2015_ödeme sayfasında bankadan gelen listede bularak sayfa 1 de uygun olan aylara yazıyor.daha sonra boş olan aylarada ödenmedi diyerek borç hesaplatıyorum.
Benim sorunum
Raziye Kır 11 ay ödeme yaptığı halde sadece 1 ay ödeme yapmış gibi gösteriyor.
If (StrConv(Range("e" & suz), vbUpperCase) Like StrConv("*" & TextBox1 & "*", vbUpperCase)) Then
listede sadece 12 ayı görmüş diğerlerini görmemiş.kişinin sadece ocak ayına ait borcu çıkması gerekirken 2-11 aylarada borç çıkmış.tüm üyelerin olduğu listede bazı üyeler 12 ay ödeme yapmış olduğu halde 3-4 ayı ödeme yapmamış gibi gösteriyor.2015_ödeme sayfasını metin yaptım sorunum çözülmedi.Daha doğrusu sorunun kaynağını bile bulamadım.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Benim sorunum
Raziye Kır 11 ay ödeme yaptığı halde sadece 1 ay ödeme yapmış gibi gösteriyor.
If (StrConv(Range("e" & suz), vbUpperCase) Like StrConv("*" & TextBox1 & "*", vbUpperCase)) Then
listede sadece 12 ayı görmüş diğerlerini görmemiş.kişinin sadece ocak ayına ait borcu çıkması gerekirken 2-11 aylarada borç çıkmış.tüm üyelerin olduğu listede bazı üyeler 12 ay ödeme yapmış olduğu halde 3-4 ayı ödeme yapmamış gibi gösteriyor.2015_ödeme sayfasını metin yaptım sorunum çözülmedi.Daha doğrusu sorunun kaynağını bile bulamadım.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.