• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kombinasyon yardım

Excel Vers. ve Dili
office2003
mrb arkadaşlar diğer kombinasyon konularınıda inceledim ama istediğim cvbı bulamadım

=kombinasyon(34;5) = 278.256 bu formülün açılımını excel de nasıl çıkarabilirim yani formülün tüm kombinasyonlarını sıralamak istiyorum yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok tşekkür ederim.

not: excel de satır sayısı toplam değere yetmeyeceği için ihtimalleri sayfalara dökecek

evet mesajımın başında da belirttim zaten incelemiştim ama burada tam açıklama yok ilgili yerdeki #5 nolu mesajın ekindeki dosyada çok karışık algılayamadım zaten 20;3 kombinasyonu için vermiş ayrıca dosyayı açınca excelde sorun oluşuyor ben tüm ihtimalleri kapsayan kod istiyorum ayrıca bu kodun içinde ihtimaller için satır sayısı yetmeyeceği için diğer sayfalara geçiş yaptıracak kodlarda olmalı umarım anlatabilmişimdir :(

Bu istedikleriniz bahsettiğim mesajda mevcuttur.

Önce boş bir excel sayfası açın;

Araçlar / Makro / Güvenlik ayarlarından Düşük yada Orta seçeğini işaretleyiniz. Aynı menüde "Güvenilen Yayımcılar" kısmından VB projelerine erişime güven seçeneğini işaretleyin ve tamam butonu ile sayfayı kapatın.

Daha sonra #5 nolu mesajdaki dosyayı açarak istediğiniz kombinasyonu yazın ve çalıştırın. Satır sayıyı yetersiz kalırsa yeni bir sayfa açılarak işleme devam ediyor.

.

Geri