• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kodun düzeltilmasi için yardım

Excel Vers. ve Dili
office 2003 ingilizce
Merhaba,
Örnek tablo ektedir. Daha önce açmış olduğum bir konuda çalışan bir kodu başka bir formatta başka bir tabloya uyarlamaya çalıştım ancak kod bilgim çok yeterli değil. D sayfasına veriler eksik geliyor.B kolonu boş geliyor. Kayma oluyor. Toplama işlemlerinde de sanırım hata var. Hatamı da bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Bir de kısaca şu şuradan şöyle geliyor şeklinde bir açıklama rica edebilir miyim?

Teşekkür ederim.

Saygılarımla

Ekli dosyalar

Sanırım bu kodlar ile bu tablo arasında üstten bir satır fazlalık var
Kodların aşağıdaki satırında (X, 3) yazan yerleri bir alt satırdaki gibi (X, 2) olarak değiştirin bunu tüm satırlarda birer eksilterek uygulayın.

S1.Cells(X, 3) = S1.Cells(X, 3) + WF.SumIf(Sayfa.Range("A:A"), S1.Cells(X, 1), Sayfa.Range("B:B"))

S1.Cells(X, 2) = S1.Cells(X, 2) + WF.SumIf(Sayfa.Range("A:A"), S1.Cells(X, 1), Sayfa.Range("B:B"))

Kolay Gelsin

Teşekkür ederim oldu ancak D sayfasında sıralı gelmiyor.CZ den sonra BY geliyor. Sıralı gelebilir mi?

Teşekkür ederim oldu ancak D sayfasında sıralı gelmiyor.CZ den sonra BY geliyor. Sıralı gelebilir mi?

Sıradan kastınız alfabetik sıra ise Kodların sonuna MsgBox "İşleminiz tamamlanmıştır.", vbInformation satırının hemen üstüne aşağıdaki kodları ilave edin.

Range("A3:AS65536").Select
Selection.Sort Key1:=Range("A3"), Order1:=xlAscending, Header:=xlGuess, _
OrderCustom:=1, MatchCase:=False, Orientation:=xlTopToBottom, _
DataOption1:=xlSortNormal
Range("A3").Select

Kolay Gelsin

çok teşekkür ederim

Geri