Kodlarla toplama çarma ve düşeyara işlemi hk.

nazifdural

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
microsoft office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-08-2026
Değerli Arkadaşlarım,

Formülle bu işlemleri yaptırabiliyorum.fakat ben formül yerine kodlarla ekli dosyamda bunu yapmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar..

Ekli dosyalar

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Dosyanız ilişiktedir.

Ekli dosyalar

nazifdural

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
microsoft office 365
07-08-2026
Değerli Üstadım,
Turizm sektöründeyim.Krizden dolayı bu sezon günlük maliyet görebilmemiz çok büyük önem taşıyor.bende bununla ilgili entegre bir çalışma içerisindeyim.Vba yı yeni yeni kullanıyorum.ve açıkçası bu forum sayesinde bana göre harika entegre tablolar hazırladım.fakat yukarıda yeni olduğum için cevabını bulamadığım böyle sorunlarla karşılaşıyorum.Siz değerli üstadlarım sayesinde bu sorunlarım çözülüyor.Kısa ve Öz olarak iyi ki varsınız.Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.Mesajıma cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum.

Saygılar.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Rica ederim.
Güle :) güle :) kullanın.

nazifdural

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
microsoft office 365
07-08-2026
Üstadım, bu yazdığınız kodlarla hesaplamayı otomatik olarak yapması mümkünmü?(Hesapla düğmesi olmayacak şekilde) eğer bu mümkün değilse düğmeyi başka bir sayfaya yerleştirerek çalıştırabilirmiyiz? ben düğmeyi başka bir sayfaya(Ana isimli bir sayfa) koyarak denedim.fakat çalıştıramadım.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
-bu yazdığınız kodlarla hesaplamayı otomatik olarak yapması mümkünmü?(Hesapla düğmesi olmayacak şekilde)
-eğer bu mümkün değilse düğmeyi başka bir sayfaya yerleştirerek çalıştırabilirmiyiz?
Merhaba,
Her ikisi de mümkündür.
Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

nazifdural

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
microsoft office 365
07-08-2026
Çok sağol üstadım eline sağlık böyle daha güzel oldu..Üstadım bu çalışma kitabındaki data sayfasını başka bir kapalı dosyanın içine aktarmaya çalışıyorum.forumda bir kaç örnek buldum fakat tam olarak benim istediğime cevap vermiyor. hala üzerinde de çalışıyorum.. Şöyle ki.. bu çalışma kitabından yaklaşık 30 civarı var.. ve her çalışma kitabının data sayfaları mevcut.işte bu çalışma kitaplarındaki data sayfaları tek bir çalışma kitabına bunun adı da rapor.xls olsun.Rapor.xls deki sayfalara a kitabı ..b kitabı diye böyle kayıt yapsın...yani kopyalasın..ve kopyalamalarda mükerrerlik olmasın..yani sayfalardaki data bilgileri alt alta gelsin.Bilmiyorum böyle bir şey mümkünmü?