• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kodları Revize Etmek

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar bu çalışmada şu mantıkla sicil no girdiğinizde VERİ dosyasının hem VERİ hem de ARŞİV sayfalarından ismini ve TC no vs. getirecek bir kod mevcut. Benim yapmak istediğim şey mevcut kodu DENEME çalışmasında 1,2,3,4,5,6,7,8 diye sıraladığım verileri çekmeyi kapsayacak şekilde revize etmek istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

İstenilen bilgiler VERİ ve ARŞiV sayfalarının;
1- B5, 2- C5, 3- DV5, 4- L5, 5- M5, 6- DV5, 7- O5, 8-N5 hücreleridir. Bu değerler sicil numaralarına göre aşağı doğru değişmektedir.

Arkadaşlar bu çalışmada şu mantıkla sicil no gerek elle gerekse kopyala yapıştır şeklinde girdiğinizde VERİ dosyasının hem VERİ hem de ARŞİV sayfalarından ismini ve TC no vs. getirecek bir kod mevcut. Benim yapmak istediğim şey mevcut kodu DENEME çalışmasında 1,2,3,4,5,6,7,8 diye sıraladığım verileri çekmeyi kapsayacak şekilde revize etmek istiyorum. İstenilen bilgiler VERİ ve ARŞİV sayfalarının; 1- B5, 2- C5, 3- DV5, 4- L5, 5- M5, 6- DV5, 7- O5, 8-N5 hücreleridir. Bu değerler sicil numaralarına göre aşağı doğru değişmektedir. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Yardım eden yok mu arkadaşlar.

Geri