• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kodları göremiyorum

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
merhaba
makrolu çalışma sayfasına sütun eklemem lazım. sutun ekleyince eklenen sutun üzerinden işlem yapıyor. kodları ne yaptımsa bulamadım. diğer sayfalardaki kodu buluyorum ama bir sayfa var en öenmlisi onu bulamyorum. sayfayı sağ tık yapıp kod göruntule, makroyu goruntule falan bunları yaptım. kod yok başka ne yapmam gerekli bunu görmem için.
sayfalar biraz kapsamlı olduğundan sizin vaktınızi çalmak ıstemıyorum bana yol gösterebilir misiniz konu ile alakalı.

şirkette olduğumdan örnek çalışma da ekleyemiyorum, yardımcı olacak kişilere mail yoluyla dosya atabilirim. :(

tşk ederim herkese iyi çalışmalar dilerim

Merhaba,

sayfalarda bulamadıysanız ya modüldedir ya da ThisWorkbook tadır.

kodları buldum içinde kayboldum. abı nedır bu ya kafayı sıyıracam 1 aydır bi çalışmayı bitiremedım. sabah 6 gece 12 netteyım. sonuca gidemedim. burda yardımcı olan herkesi tebrık taktır edıyorum. yaptıkları gerçekten çok güzel bişey. bu emekler iki tşkle ödenecek değil. nasıl bi çalışma içinde olduğumu bılmıyorum sizler için zor olmadığını iyi biliyorum.
bi çalışma yapmam lazım, ve artık bi kaç gün içinde de bitirmem lazım. herkese tşk ederım.
hayırlı akşamlar dilerim

Geri