• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kodlar Hk.Yardım Edebilirmisiniz?

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office ev ve iş 2019
Listboxta arama ve listeleme ve nesnelerde tabstop..

Sayın Evren Beyin Tavsiyesi üzere konu başlığı düzeltilmiştir.

Katkılarından dolayı herkese teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar konu hk yardımcı olabilirmisiniz

Stok ekranındaki ay seçimine bağlı listeme hariç diğerlerini yaptım arkadaşım. Dosyan ektedir. Comboboxlar enter tuşuyla geçilmiyor ancak tab tuşu ile geçebilirsin. Stokla ilgili de aklıma bişiler geldi ancak şunu sormak istiyorum. Bu stok ekranında her gün için tek bir ürün gözüküyor. Aynı günde 2 farklı ürün olma olasılığı yokmu?

Ekli dosyalar

Stok ekranındaki ay seçimine bağlı listeme hariç diğerlerini yaptım arkadaşım. Dosyan ektedir. Comboboxlar enter tuşuyla geçilmiyor ancak tab tuşu ile geçebilirsin. Stokla ilgili de aklıma bişiler geldi ancak şunu sormak istiyorum. Bu stok ekranında her gün için tek bir ürün gözüküyor. Aynı günde 2 farklı ürün olma olasılığı yokmu?

Sayın Oğuzka Yardımlarınız İçin teşekkür ederim

Haklısın hergün farklı ürün olabilir tarih ve fatura no ksımını kayıt yaparken temizle kodu kaldırmayı düşündün aynı firmaya ait se fatura ve tarihi tekrar yazmadan sadece ürünü ve kg tutarını girebilirim diye düşünüyorum sizin başka bir fikriniz varmı ?
yardımların için teşekkürler

Stok ekranındaki ay seçimine bağlı listeme Hakkında diğer arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum

Stok ekranında tarihler değilde son güncel malzeme bakiyesi görüntülenmesi lazım değilmi? Ancak malzeme hareketleri diye bir bölüm yapabilirsiniz. Seçilen malzemeden hangi gün ne kadar alındı, kimden alındı, kime hangi gün ne kadar satıldı gibi malzemenin tüm hikayesi görüntülenebilir.

Stok ekranında tarihler değilde son güncel malzeme bakiyesi görüntülenmesi lazım değilmi? Ancak malzeme hareketleri diye bir bölüm yapabilirsiniz. Seçilen malzemeden hangi gün ne kadar alındı, kimden alındı, kime hangi gün ne kadar satıldı gibi malzemenin tüm hikayesi görüntülenebilir.

Sayın Oguzka fikrinize katılıyorum ama ben kodlama hk dan yeniyim bu söylediklerinizi tasarlamam içi daha 40 fırın ekmek yemem lazım

benim düşüncem söyle idi;

hangi firmadan ne kadar ürün ve bu ürünün kg birimi alındı
ve hangi firmaya ne kadar ürün ve bu ürünün kg birimi satıldı

kalan depodaki stoğum ne kadar kg

aylık süzmenin amacı ise hangi fırmandan alınan veya satılan faturaların tutar kısmınından yola çıkarak (oradaki miktarlar Kdv Dahil Değil )B.a-B.s Formu oluşturmak

Geri