Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence dosyanızı tekrar oluşturmayı düşünmelisiniz. İlk sayfada açılan kutularla istediğinizi yapmak kolay. Ancak oradaki veriyi (şimdilik) 50 sayfaya taşımak, üstelik her kaydet dediğinizde bir verinin üstüne toplayarak yazmak bana çok doğru gibi gelmedi. Bir aksilik olduğunda herhangi bir veriyi kaydedip kaydetmediğinizi nasıl bileceksiniz. Bence bir giriş sayfası veya form ile veriyi, (bütün istediğiniz bilgileri taşır bir halde) bir database haline getirip daha sonra o database'den istediğiniz kıstaslara göre raporlar alabilir hale getirmelisiniz. Rapor için herhangi bir yöntem kullanılabilir; formül, filtreler, pivottable , macro vb..
toblo şu andaki bitmiş hali değil. Ben sadece şu anda yapamadığım kısımları ile ilgili yardım istedim. Tablonun üzerinde daha çalışacağım. Masraflar bana yıl boyunca devamlı gelecek. Her gelen masrafı üzerine ilave etmem gerekiyor. Yıl sonunda toplam ne kadar masraf oluşacağını çıkarmalıyım. Yapmak istediğim her şubeyi bulup teker teker girmek yerine tabloda bunu bir çalışma sayfası üzerinden dağıtmak. teşekkürler.
Lark arkadaşın dedikleri çok doğru. Bu haliyle standart olmayan geçici bir çözüm olur.
Yine de bu akşam 20:00'den sonra ilgileneceğim. Bu arada belki başka bir arkadaş da yardım etmiş olur, saygılar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.