• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kod yardımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excell
Merhaba;

Günlerdir uğraşıyorum,ama herkesin tasarımı kendisine özel olduğu için uyarlama yapamıyorum.User fomu tasarladım fakat kod yazmak ayrı bilgi gerektirdiği için bir türlü formu aktif olarak çalıştıramadım.Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.Bir çok formu inceledim ama malesef bilgi yetersizliği sebebi ile yapamadım.

Tabiki bilenler için çok kısa sürede yapılabilecek bir çalışma ama ben günlerdir yapamıyorum.

İstediğim user forma karşılık gelecek yerlere kural sayfasından veri alması ve işlemleri kaydetmesi.Birde her bir sütunun raporunu alabilirsem süper olacak.

Ek olarakta sayfaya sadece bu form tarafından giriş yapılması ve sıra numaralarının her veri girişinde otomatik artması.

Bu konuda yardım rica ediyorum..
Teşekkürler

Ekli dosyalar

Aşağıdaki kod satırlarına bakarak devamını siz yazın.
Kod:
Private Sub CommandButton2_Click()
    TextBox1 = Format([b4], "dd/mm/yyyy")
    ComboBox1 = [c4]
'...
End Sub

kod yardım

Merhaba;

Kaydet butonunu çalıştırabildim.Diğer butonlarla ilgilide örnek kodlara ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
Formdaki siyah yazılarında comcobox olmasını nasıl sağlayabilirm.
Teşekkürler

Ekli dosyalar

Combobox için de bir örnek vermiştim.

Sevgili hocam su rapor konusunds yardimci olabilrseniz gercekten mutlu edersiniz beni

İnanın o kadar zamanım yok, keşke olsada daha geniş zaman ayırabilsem ancak bu şekilde kısa cevaplar yazabiliyorum.

Tesekkurler hocam sagolun bi sekilde bulucaz artik bu formati tamamlamanin yolunu

Hocam çok sağ olun uğraştığınız için teşekkür ederim.
Fakat ben kaydet dediğimde kayıt yapmıyor.

Kaydet butonu için bir şey yapmadım siz Textbox ları Combobox olarak değiştirdiniz mi kaydet butonu altında.

Geri