• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kod yardımı hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lokmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2017
Türkçe
Merhaba,

Aşağıdaki kodlar ile ekte ekran görüntüsü olan sayfalara ulaşıyorum. Ancak ben ekranı kapatmadan ekran kapanmıyor. İlgili ekrana gidildikten sonra ekranın otomatik kapanması için kod konusunda yardımcı olabilir misiniz.

Private Sub CommandButton9_Click()
Sheets("Sayfa1").Select
MsgBox "İstediğiniz ekrandasınız. İşlem yapabilmek için ekranı kapatınız"
End Sub

Private Sub ScrollBar1_Change()

End Sub

Private Sub UserForm_Click()

End Sub

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
"ekranı kapatmadan" ifadesinde formu kastediyorsunuz herhalde Formun ShowModal özelliğini false yapın, form açıkken Sayfa1 de işlem yapabilirsiniz.
Formun kapatılmasını istiyorsanız.
End sub satırından önce
Unload UserForm1
yazın

Son düzenleme:
"ekranı kapatmadan" ifadesinde formu kastediyorsunuz herhalde Formun ShowModal özelliğini false yapın.

Merhaba Ali Bey,

Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim. Ancak sanırım ben bir yerde hata yapıyorum.

ANA DATA isimli butona bastığımda o ANA DATA isimli sayfaya gidiyorum. Ancak istediğim sayfaya gittim de ekran görüntüsündeki ana ekranın kaybolmasını istiyorum. istersem yine sayfalardaki aynı butondan ana ekranı getiririm.

Belirttiğiniz gibi False yaptım ShowModal özelliğini ancak etki etmedi :(

"ana ekran" dan kastınız nedir.

Ali Bey kusura bakmayın kendimi tam ifade edemedim. Excel jargonu ve kelimeleri konusunda eksik kalıyorum farkındayım.

Excelde 25 sayfalık bir çalışma kitabım var. Modül alanından tasarladığım kısımdan bir butona basıyorum ve seçenekler çıkıyor önüme. İstediğim sayfaya gidiyorum buradaki butonlardan. Ancak istediğim sayfaya gidince ana ekran yani tasarladığım ekrandan X işaretine basmadan çıkamıyorum, istediğim sayfayı kontrol edemiyorum rahatlıkla.

Eki görebiliyor musunuz emin değilim ama tekrar bir dosya ekledim ve linktende ekran görüntüsüne bakabilirsiniz. Sanırım o zaman daha iyi ifade etmiş olurum kendimi

http://dosya.co/18mi0x6o4n8s/Adsız.png.html

Ekli dosyalar

Formun kapatılmasını istiyorsanız.
End sub satırından önce
Kod:
Unload UserForm1

Geri