• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kod ile yeni oluşturulan kitabın ThisWorkbook'una kod eklemek

Merhaba arkadaşlar. Bir dosyam var. Bu dosya ile yeni excel dosyası oluşturuyorum. Bu yeni excel dosyasına gerekli form ve modülü aktarmayı başardım. İsteğim kullanıcılar yeni dosyayı açınca aktardığım formun otomatik açılması. Bunun için yeni oluşturduğum dosyanın ThisWorkbook kısmına aşağıdaki kodu eklemeliyim. Ama nasıl ekleyeceğimi bulamadım...

Private Sub Workbook_Open()
frmyardim.Show
End Sub

merhaba

ThisWorkbook bölümüne yazılan kodlar önceliklidir, ancak anladığım kadarıyla sizin buna ihtiyacınız yok. bunun yerine standart modülden auto_open altındandan userformu çalıştırabilirsiniz.

merhaba

ThisWorkbook bölümüne yazılan kodlar önceliklidir, ancak anladığım kadarıyla sizin buna ihtiyacınız yok. bunun yerine standart modülden auto_open altındandan userformu çalıştırabilirsiniz.

aaa hakketen oldu.
Teşekkür ederim Uzmanamele.
Bu arada zahmet olmazsa ilgili bölüme farklı birşey eklenmesi gerekirse nasıl ekleneceği ile ilgili elinizde kod varmı...

ben aşağıdaki gibi denedim ama ne hata verdi, nede çalıştı. Gerçi ThisWorkbook diye modül aramıştır bulamayıncada yapmamıştır değilmi :)

kod1 = "Private Sub Workbook_Open()"
kod2 = "yardimform.Show"
kod3 = "End Sub"
ActiveWorkbook.VBProject.VBComponents("ThisWorkbook").CodeModule.InsertLines 1, kod1
ActiveWorkbook.VBProject.VBComponents("ThisWorkbook").CodeModule.InsertLines 2, kod2
ActiveWorkbook.VBProject.VBComponents("ThisWorkbook").CodeModule.InsertLines 3, kod3

Geri