• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kod ile rapor almak

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
Merhaba;
Rapor düğmesine tıkladığumızda kiler rapor sayfasında yalnızca mevcut olan ürünleri bu sayfaya kod ile rapor etmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.İlginize şimdiden çok teşekkür ediyorum. Saygılarıma

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba.
Şöyle deneyin.
Kod:
 Private Sub CommandButton1_Click()
[c5:h65500] = Empty
b = 4
For a = 6 To Sheets("Ürün_Fiyat").Cells(65000, 3).End(xlUp).Row
If Sheets("Ürün_Fiyat").Cells(a, 7) > 0 Then
b = b + 1
Range("c" & b) = b - 4
Range("d" & b & ":h" & b).Value = Sheets("Ürün_Fiyat").Range("d" & a & ":h" & a).Value
End If
Next
End Sub

Merhaba;
Sayın Husgvarna ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Örnek dosyamı eklerken "ürün fiyat " sayfasında bazı sütunları silmiştim. Kodları uygulamaya çalıştım, ancak başaramadım. Esas sayfayı 1 nolu mesajıma ekli dosyada güncelledim. Eğer tekrar bakabilirseniz çok sevinirim. Tekrar teşekkür ediyorum.

Merhaba.
Aşağıdaki gibi düzenleyin.

Kod:
 Private Sub CommandButton1_Click()
[c5:h65500] = Empty
b = 4
For a = 6 To Sheets("Ürün_Fiyat").Cells(65000, 3).End(xlUp).Row
If Sheets("Ürün_Fiyat").Cells(a, 15) > 0 Then
b = b + 1
Range("c" & b) = b - 4
Range("d" & b & ":e" & b).Value = Sheets("Ürün_Fiyat").Range("d" & a & ":e" & a).Value
Range("f" & b).Value = Sheets("Ürün_Fiyat").Range("j" & a).Value
Range("g" & b & ":h" & b).Value = Sheets("Ürün_Fiyat").Range("o" & a & ":p" & a).Value
End If
Next
End Sub

Sayın Husgvarna;
İlginize çok teşekkür ederim. tam istediğim gibi oldu İşleriniz kolay gelsin. Saygılarımla

sayın sdeğirmenci ürün fiyat sayfasında 3.satırdaki arama butununu nasıl oluşturdun açıklaman mümkünmü

teşekürler

Sayın EXTRANET Merhaba

Arama butonu derken TextBox danmı söz ediyorsunuz.Eğer TextBox ı soruyorsanız zaten gereki kod sayfanın altında mevcut.Yalnızca sütun ismlerini değiştirin. Kaçıncı sütunda Field:= ? kısımlarına yazın. Veri> Filtre uygula menüsünden Otomatik filtre uygulayı seçmeyi unutmayın.

Geri