- Excel Vers. ve Dili
- excel 2013 türkçe
Herkese merhabalar. Daha önce buradan bir arkadaşın yardımıyla webden bazı verileri excelde istediğim hücreye saat başı aldığım bir kod almıştım. Lakin webden aldığım verilere birkaç yeni sayı eklendi.Şuan ki formatı ben yapmadığım için bunları nasıl istediğim yerlere yazdırabilceğim hakkında bir fikrim yok. Şuan ki kodda örnekte paylaşacağım dosyada 1. sekmede yer alan inavitasta ki değerleri saat başı sayfa 1-2-3.. vs sayfalarda gerekli yerlere aktarıyor. sayfalar tarihin günleri aslında yani sayfa 1 ayın 1i sayfa2 ayın2si.... oluyor şuan mevcutta ki kodu bozmadan yeni gelen verilerimi ekleyebilecek birisi varsa yardımını bekliyorum. Hangisinin nereye geliceğini sayılarla belirttim. Örn: İnavitasta aşağı kısımda 1 yazdığım sayfa 1de 1 yazan yere gelicek sayıları karşılıklı olarak sayfa 1 e aldım. Yalnız tekrar hatırlatayım sadece sayfa1e alınmayacak değer tarih ve saat neyse ona göre sıralı şekilde saat başı çekmesi gerek anlamadığınız bir şey olursa tekrar yazabilirim umarım açıklayıcı olmuştur şimdiden teşekkürler.. https://www.dosyaupload.com/it01
Son düzenleme: