kod çalışmıyor

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
istatistik çekmek için kullandığım aşağıdaki kodlar sütunda bulması gereken verilerden ilk ini bulduktan sonra diğer lerini taramıyor.acaba neden olabilir.bir göz atabilirmisiniz.başvuru sütununda herhangi bir değişme söz konusu değil.önceleri çalışan bir kod un şimdi çalışmaması ne ile alakalı olabilir?

'Kan grubuna göre tarama yapıyoruz
If Me.ComboBox21 = "Kan Grubu Bilgileri Eksik Girilen Öğrenciler" Then

Set i = Sheets(syf).Range("l1:l" & Sheets(syf).[l1048576].End(3).Row).Find("", , xlValues, xlWhole)
If Not i Is Nothing Then
adr = i.Address
Do
k = k + 1
Me.ListView2.ListItems.Add , , k
Me.ListView2.ListItems(k).SubItems(1) = i.Offset(0, -9)
Me.ListView2.ListItems(k).SubItems(2) = i.Offset(0, -8)
Me.ListView2.ListItems(k).SubItems(3) = i.Offset(0, -10)
Me.ListView2.ListItems(k).SubItems(4) = i.Offset(0, -5)

Set i = Sheets(syf).Range("l1:l" & Sheets(syf).[l1048576].End(3).Row).FindNext(i)
Loop While Not i Is Nothing And i.Address <> adr
Exit Sub
End If

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
arkadaşlar sorunumda şöyle bir durum tespit ettim

excel sayfasına userformdan (comboboxtan) veri girdiğim zaman kod çalışıyor aynı çalışma sayfasına kopyala yapıştır ile veri girdiğimde çalışmıyor.halbuki kodun çalıştığı sütunun hücre biçimlendirmesi iki türde de "genel" olarak ayarlı bunun sebebi ne olabilir.yardımlarınızı bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar,

Kodlarınızın yapısında bir problem gözükmüyor.

Ancak şöyle bir durum olabilir mi? Siz kodlarınızda boş olan ("") hücreleri arıyorsunuz. Boş olmasını tahmin ettiğiniz hücreler aslında boş olmayabilir mi? Yani belki space tuşu ile "boşluk" bir karakter girilmiş olabilir.

Bunu bir kontrol edin derim.

.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
ferhat bey benimde aklıma ilk o gelmişti kontrol ettim fakat sorun ordan kaynaklanmıyor.biraz uğraştım ve ikinci msj da bahsettiğim gibi bir durum söz konusu.çalışma sayfasına formdaki combobok tan kayıt yapıldığında boş hücreyi kod işliyor.fakat ben çok sayıda öğrenci olduğu için bilgileri hazır olan başka bir yerden kopya yapıştır yaptım.ama hücre biçimlendirmeyi falan özellikle kontrol ettim nafile.ama dediğim gibi aynı kodlar formdan kayıt yaparsam işliyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Örnek bir dosya eklerseniz, dosyada ne olup bittiğine bakabiliriz. Başka aklınıza gelmeyen birşey veya atladığınız bir ayrıntı olabilir.

.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
kullanıcı adı=genel şifre=123

geçiş panosunu aç/öğrenci işleri/arama motoru/eksikleri listeleden başlık seçin

arkadaşlar sorun güncel

Ekli dosyalar