• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kod çalışmalarım için yardım

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2013
Merhaba Arkadaşlar,

Sorunum şu artık kod çalışmalarına çok önem vermek istiyorum. Günlük ortalama 2 saat bu işle ilgilenmeyi ve kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Çalışmalarıma başlarken en basit kod'dan zor'a doğru kodların açıklamalarını yazarak girmek istiyorum ve öğrendiklerimi bir yerde toplamak istiyorum. kısacası bir yandan öğrenip bir yandan arşiv oluşturmak niyetindeyim. Bu süreçte bana bunları toplayabileceğim bir modül lazım. Böyle bir çalışma modülü var mı. Örn. Visual Basic Studio gibi... Amacım her yönüyle bilgi sahibi olmak.

Yol gösterici ustatlara ihtiyacım var.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
teşekkürler Antanio,

Kontrol ediyorum şimdi alternatif tercihlere açığım :) aranızda başka programlara geçiş yapan var mı. ilerleten visual basic kısmına hakim olanlar diğer programları öğrenme durumu nasıl mesela java,pyhton vs.

Aslında benim aradığım şey tam olarak böyle bir şey değil. benim istediğim şey boş olacak ben yaptıkça kaydedecek benimle beraber devam edecek. neticede ben çalışmaya başladığım için hep bir arayış içinde olacağım. bir şekilde zaman içinde bunlara ulaşacağım. boş dosya daha iyi olmaz mı.

Aslında benim aradığım şey tam olarak böyle bir şey değil. benim istediğim şey boş olacak ben yaptıkça kaydedecek benimle beraber devam edecek. neticede ben çalışmaya başladığım için hep bir arayış içinde olacağım. bir şekilde zaman içinde bunlara ulaşacağım. boş dosya daha iyi olmaz mı.

Ben bu taktiği uyguluyorum.

Ben excelde tutuyorum. Access de olabilir. 1. Sütun sıra numarası,2. Sütun konu, 3. sütun kod, 4. sütun almış olduğum link. Eğer kodlarda benim yardımım olmuşsa onların arka planını sarı yapıyorum. Ya da önemli gördüğüm kısmı farklı renk yapıyorum.

Geri