Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok genel, mesala myfile adlı markanın bile bir iki çeşit Geniş klasör tipi var ben yaptım ordan biliyorum.
Önce; En sağlıklı yol Siteden satır_sütun_cm.xla yı bulacaksınız, add inse ekleyecek ve excel eklentilerinden aktif edeceksiniz. Boş excel çalışma sayfası önüzde dururken, elinize bir cetvel alacaksınız
Klasörden isimlik kartonunu çıkartacaksınız,
İsimliğe ait Yüksekliği, A1 hücresinde sağ tıklayıp satır yüksekliği cm seçince çıkan ,inputbox a
İsimliğe ait Genişliği, A1 hücresinde sağ tıklayıp sütun genişliği cm seçince çıkan ,inputbox a
yazacaksınız.
ondan sonra a sütununu kopyala deyip b:f aalığındaki sütunları seçip yine mouse ile sağ tıklayıp özel yapıştır/sütun genişlikleri diyeceksiniz.
sonra a1:f1 aralığını seçip kenarlıklar dan çerçeve içinde + olanı seçin
işlem tamam
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.