• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Klasöre Şifre

Excel Vers. ve Dili
excel 2016 32 Bit ve Excel 2020 32 Bit Türkçe ve İngilizce
Arkadaşlar;Klasöre şifre koymayı istiyorum , bununla ilgili bir kaç program denedim Üniversal Shield , Folder Lock ve Advanced File Lock gibi hepsi gayet güzel programlar ve Klasöre şifre koyabiliyorsun ancak cd veya flash bellek'e kopyalama yapamıyorsun veya ben beceremedim..Bu konuda yardımcı olurmusunuz..
Klasör şifreli olacak ancak içindeki dosyalarda işlem yapılabilecek ve klasör herhangi bir cd veya flash ile kopyalanarak başka bir bilgisayara yüklenebilecek ancak o bilgisayarda klasöre girmek istenirse şifre soracak veya şifreli olduğunu belirtecek..
Böyle bir program varmı veya kod yazılabiliyormu?

Merhaba,

İstediğiniz işlem bana pek mantıklı gelmedi. Bir klasöre şifre koyuyorsanız amacınız klasörün içine girilmemesidir. Siz hem şifre koymak istiyorsunuz hemde dosyayı kopyalamak gibi işlemler yapmak istiyorsunuz. Klasörü şifreledikten sonra bu tarz işlemler için şifreyip girip devam etmeniz en mantıklısı gibi görünüyor. Bunun dışında istediğiniz tarzda bir şifreleme uygulayan program varmı bende bilmiyorum.

sanirim iyi anlatamadim , ben sifreli olan klasorun icindeki dosyalar ile birlikte baska bir bilgisayara kopyalanmasini istiyorum, icindeki dosyalari degil..
dosyalara girmek cok kolay klasor disindaki bir dosyadan rahatlikla klasor icindeki dosyalara ulasilabilir ve icinde islem yapilabilir...Ancak dosya silinemez ve klasor icindeki degisiklikler vba sifre degisimi gibi v.s uygulanamaz...

Geri