• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Klasördeki resimleri spinbutton ile userformda gösterme?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-2010 Eng
Open Office Trk
Selamlar, userformda belli bir resim gösterme ile ilgili kodlara ulaşabildim ama asıl yapmaya çalıştığım userformumda combobox ile bilgisayarımdaki bir dosya seçimi yapmak ve o dasya içindeki resimlerin spinbutton ile değişmesini sağlayabilmek. Bunun kodlarını yazmayı kurgulayamadım bile.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ve şimdiden çok teşekkür ederim. (Sizi uğraştırmamak için zip dosyası içerisinde "resimler" klasörü içinde ufak boyutlu resimlerde ekledim.)

Ekli dosyalar

Selamlar, userformda belli bir resim gösterme ile ilgili kodlara ulaşabildim ama asıl yapmaya çalıştığım userformumda combobox ile bilgisayarımdaki bir dosya seçimi yapmak ve o dasya içindeki resimlerin spinbutton ile değişmesini sağlayabilmek. Bunun kodlarını yazmayı kurgulayamadım bile.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ve şimdiden çok teşekkür ederim. (Sizi uğraştırmamak için zip dosyası içerisinde "resimler" klasörü içinde ufak boyutlu resimlerde ekledim.)

bilgisayarımdaki bir dosya seçimi yapmak derken herhalde klasörü demek istediniz.

Aşağıdaki linkdeki dosyayı inceleyin.

http://www.excel.web.tr/f48/resim-gosterme-secenekleri-t90172.html

Hocam çok teşekkür ederim... Epeydir linkteki dosyanın kodlarını inceliyorum ama baya bi kompleksmiş. Benim yapmak istediğim sanırım kodalarda var ama bulup yapabilirmiyim bilmiyorum..

Geri