• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Klasör Sırtı Yazdırma

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Ekli dosyada örnekte görüldüğü üzere Kimlik Sayfasında bulunan ad, TC ve vergi numaralarının Klasör sırtına ait şablonun gerekli yerlerine atanıp yazdırılmasına ait koda ihtiyacım var. Listede isimler fazla olduğundan örnek isim ve vergi noları girildi.
Şimdiden teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

Dosyanız Hazır.
Aşağı yukarı oklara tıklayarak istediğiniz kayıtlar arasında gezinebiliyorsunuz.
Selamlar..

Ekli dosyalar

Ooo bu mantık daha kullanışlıymış çok teşekkür ederim eline sağlık tam istediğim gibi olmuş.

Merhaba, kulomer46, Arkadaş,

Format güzel; Bir ricada bulunabilir miyim.
B2,3,4,5,6,7 Hücrelerine de yazı yazmamız için Kod güncellemesi yapabilir misiniz.?

Saygılarımla,
sward175

Merhaba, kulomer46, Arkadaş,

Format güzel; Bir ricada bulunabilir miyim.
B2,3,4,5,6,7 Hücrelerine de yazı yazmamız için Kod güncellemesi yapabilir misiniz.?

Saygılarımla,
sward175

Talebinize uygun özellikler dosyaya eklenmiştir. İyi Çalışmalar...

Ekli dosyalar

Günaydın, kulomer46,
Teşekkür ederim.
Nice güzel günlere,
sward175

Sayın KULOMER
Sizden bir şey daha rica edeceğim. Vermiş olduğum örnekte 4 tane sırt şablonu var. Bunu 5 yapmak istedim ama kodlarda revize edemedim. 5 tane olacak şekilde yapabilirmisiniz..

ÖRNEK

Merhabalar, buda benden biraz farklı. Userforma veri girip işlem yapabilirsiniz.
Yazılarıda bulunduğu alandan hücre biçimlendirmeden istediğiniz şekle getirebilirsiniz. İstediğiniz gibi 5 li olarak ayarladım.

Ekli dosyalar

Merhabalar, buda benden biraz farklı. Userforma veri girip işlem yapabilirsiniz.
Yazılarıda bulunduğu alandan hücre biçimlendirmeden istediğiniz şekle getirebilirsiniz. İstediğiniz gibi 5 li olarak ayarladım.

Teşekkür ederim fakat benim listem çok kalabalık dolayısıyla UserForma bunları girmek biraz zahmetli olacak. Yinede elinize sağlık..

Sayın KULOMER
Sizden bir şey daha rica edeceğim. Vermiş olduğum örnekte 4 tane sırt şablonu var. Bunu 5 yapmak istedim ama kodlarda revize edemedim. 5 tane olacak şekilde yapabilirmisiniz..

Dosya Ektedir.. İyi çalışmalar..

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ediyorum elinize sağlık. Gayet güzel olmuş.. Kolay gelsin

Geri