• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kişisel blog sayfam

Hayırlı olsun.. Yalnız daha güzel, yeni nesil bir blog yakışırdı size @Haluk Bey.

Hayırlı olsun.. Yalnız daha güzel, yeni nesil bir blog yakışırdı size @Haluk Bey.

Murat Bey, yaşımız itibariyle yeni nesile ayak uyduramayacağımız aşikâr ..... Eh, bir de meslek itibariyle genelde işe yarayacak, en sağlam ve ekonomik alternatifleri tercih etmek artık alışkanlık haline gelince, böyle bir şey çıktı ortaya.....

Blog'u hazırlamak sorun değil de ..... bizim blog, genelde herkesin yeme içme, gezi, tozu, anılar ... gibi bir konsept üzerine değil de "kod" olduğu için biraz sade oldu.

Zaten, esas vaktimi blog'ta "Script/Kod" yazılan bölümleri ziyaretçilerin daha rahat okumasını sağlamak için harcadım. Neyse, sonuçta bugünümüzü de bu işe ayırdık, sonuçta iyi/kötü bir şey çıktı. Daha fazla da vakit ayrılmaz zaten ....

Yararlanmak isteyenler için işe yarar diye düşünüyorum.....

.

Hayırlı olsun haluk bey Excel adına önemli bir kazanım olmuş.

Haluk hocam sorması ayıp olmazsa (ayıpsa cevaplamayın :) ) yaşınız ve mesleğiniz neydi acaba ?

Hayırlı olsun Haluk Bey, başarılar dilerim...

Teşekkür ederim beyler...

.

Üstadım Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Hayırlı olsun Haluk Hocam.

Hayırlı olsun hocam. Takipçilerinize sonsuz faydası olacağına eminim.
Sağlıklı günler dilerim.
Saygılarımla.

Haluk hocam hayırlı olsun. Takip etmeye çalışacağım...
Saygılar...

REİS hayırlı olsun.
İdris ağabeyin sayfası gibi bir kaynağımız daha oldu.

Teşekkür ederim beyler... Elimden geldiğince yeni makaleler ve örnekler koyuyorum.

.

Hayırlı olsun, emeğinize sağlık ve başarılar dilerim üstadım.
Sevgi ve saygılar.

Haluk bey hayırlı olsun,
İyi çalışmalar...

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Blog kısmında yardıma ihtiyacınız olursa canı gönülden yardım ederim hocam.

Geri