• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kira takibi yardım lütfen

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
arkadaşlar kira sözleşmesi takibi için yardımınıza ihtiyacım var
sözleşme sürelerinin bitiminde beni uyaracak ve kirat tahsilatı yapılan ve yapılmayan müşterileri görebileceğim bir tabloya ihtiyacım var yardımcı olur musnuz? şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Örnek bir çalışmanız var mı?

kira takibi

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim örnek bir çalışmam yok sizin hazır bir formatınız varsa bir gönderirseniz çok iyi olur tekrardan teşekkür ederim.

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim örnek bir çalışmam yok sizin hazır bir formatınız varsa bir gönderirseniz çok iyi olur tekrardan teşekkür ederim.
Tabiki gönderirdim ama kiraya verilecek; ne ev, ne arsa, ne devre mülk, ne ne... olmadığı için halihazırda bir çalışma yok elimde.
Umarım konunun ilgilisi bir arkadaş y7azar ve cevap alırsınız.
İyi çalışmalar.

kira takibi

bir örnek ekledim arkadaşlar açıklamada tabloda şimdi yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

sayfa 1 deki verilerin toplanarak sayfa 2 de görünmesi

arkadaslar apartman aidatları ve kasa defteri için bir format hazırladım sayfa içindeki formullerı yaptım ancak sayfa 1 deki verilerin toplamının sayfa 2 ye aktarılmasını ıstıyorum yanı sayfa 1 deki B16 nın sayfa 2 de C4 te,sayfa 1 deki C16 nın sayfa 2 de C5 te şeklinde görünmesini nasıl sağlarım.örnek ekte yardımlarınız için şimdiden tesekkurler.süreklı sıtenızı takıp edemıyorum mail adresime gönderırsenız cok sevınırım sağolun... ghgh@hotmail.com

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
arkadaslar apartman aidatları ve kasa defteri için bir format hazırladım sayfa içindeki formullerı yaptım ancak sayfa 1 deki verilerin toplamının sayfa 2 ye aktarılmasını ıstıyorum yanı sayfa 1 deki B16 nın sayfa 2 de C4 te,sayfa 1 deki C16 nın sayfa 2 de C5 te şeklinde görünmesini nasıl sağlarım.örnek ekte yardımlarınız için şimdiden tesekkurler.süreklı sıtenızı takıp edemıyorum mail adresime gönderırsenız cok sevınırım sağolun... ilgarsavas@hotmail.com

Merhaba;
istediğiniz böyle bir şey mi?

Ekli dosyalar

kardeş bu benim işime yarar fakat isrediğim aylar yatay kiracı isimleri dikey şekilde yapılabilir mi yani isimler ile aylar ı yer değiştirebilir miyiz tabi tablo böyle bir hal alırsa sayfa 2 yi değiştirmemiz gerekir mi?yardımcı olursanız çok sevinirim

kardeş bu benim işime yarar fakat isrediğim aylar yatay kiracı isimleri dikey şekilde yapılabilir mi yani isimler ile aylar ı yer değiştirebilir miyiz tabi tablo böyle bir hal alırsa sayfa 2 yi değiştirmemiz gerekir mi?yardımcı olursanız çok sevinirim

bir örnek ekleyin onun üzerinden gidelim

kira takibi

arkadaşlar bir örnek ekledim yardımcı olursanız çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar kiraya verenler için bazı tablolar hazırlanmış fakat kirada oturanlar için hiç bir çalışma göremedim örneğin ; ben 50 şubesi olan bir firmayım ve 50 işyeri için kira oduyorum Bunların ortaklı olanları resmi ve gayrı resmi olanları Doviz ve tl bazlı olanları gibi kriterleri var bu şekilde bir çalışma hazırlayan varmı

Geri