• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Key tablolarını oluşturma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halit3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
örnek bir dosya ekliyorum umarım işinize yarar

Ekli dosyalar

dosyayyı yeniden güncelledim

Üstadım verdiginiz tablo genel olarak çok güzel. Fakat personelden kesilen toplam tutarın ödenmesi için faizleri sanırım eklememişsiniz... Bilgileri girince sadece toplam kesinti tutarını gösteriyor. Faizlerle birlikte hak sahibinin şimdiye kadar hakettiği tutarı nasıl hesaplayabiliriz acaba ?

Üstadım verdiginiz tablo genel olarak çok güzel. Fakat personelden kesilen toplam tutarın ödenmesi için faizleri sanırım eklememişsiniz... Bilgileri girince sadece toplam kesinti tutarını gösteriyor. Faizlerle birlikte hak sahibinin şimdiye kadar hakettiği tutarı nasıl hesaplayabiliriz acaba ?

buna ait faiz hesaplamalarını bilmiyorum ama emlak bankası A.ş. genel tutardan hesaplıyor bunları

dosyayı yeniden güncelledim işe giriş tarihini ve ayrılış veya bitiş tarihini yazınca

"başlangıç ve bitiş tarihine göre herkeze altıncı satırdaki yeşil renkli AZAMİ tutarları aktar"

bu düğmeye tıklayınca otomatik tutarları ilgili sayfaya aktarıyor.

daha sonra dosya oluştur düğmesine tıklıyarak ilgili dosyayı sayfaları ile birlikte oluşturuyor.

Hocam Tasfiye Halinde T.Emlak Bankası tarafından bize gönderilen Cd deki listeyi tekrar hazırlamayın yazıyor. Liste çok uzun olduğu için yeniden hazırladığımız dosya ile Cd mükerrer olması halinde o isimi her iki dosysda herhangi bir renkte boyalı olarak gögterse çok iyi olur. Örneğin biz verilerimizi eklediğiniz dosya üzerinde Key hazırlama.rar dosysında hazırlayalım. bu dosya ile T.Emlak Bankası dosyasını otomatik olarak karşılaştırsın mükerrer olan isimleri yayrı bir renkte göstersin. İyi çalışmalar.

Geri