- Excel Vers. ve Dili
- excell
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
sayın uzmanamele sizde bizim gibi zamanında burada sorular sorarak bu günlere geldiniz, sizi usta yapan adminlermizin kararıdır tabiki saygılıyız.Bu site sayesinde oluşturduğunuz bilgilerle insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, ama bu arkadaşın yazdığı başlığın daha anlamsız ve abuk subuk olanlarıda oldu, ve arkadaş bu tür kabalıkları yapacak birisine benzemiyor, yaşınızda benden büyüktür bir ihtimalle bu yazımı umarım saygısızlık olarak algılamz bir, kardeş tavsiyesi olarak kabul ederisniz, uslubunuz biraz sert gibi geliyor bazen kırıcı gözüküyor bu.saygılar
merhaba adrenalin16 dosyanızda kırmızı bölümden bahsetmişsiniz, herhangi kırmızı bir bölüm göremedim?
Sayın uzmanmakale..
Sorumu yöneltirken aslında tam olarak sizin belirttiğiniz şeyi yapmaya çalışmıştım. Bu soruyu inceleyecek olan kişinin zamanını çalmadan en kolay ve pratik şekilde nasıl sorarım diye düşünmüştüm. Bu yüzden dosyayı ekledim ve gerekli açıklamaları dosya içinde yaptım,bazı bölümleri renklendirdim ki daha kolay anlaşılsın ve bir kaç üst alt okla soru incelenebilsin. Eğer derdimi uzun uzun bu platformda anlatmaya kalksam önce bu forumda yazdıklarımı okuyacak sonra dönüp ekteki dosyada nerden hangi hücreden bahsettiğimi anlamaya çalışacaktınız. Kaldı ki winrar yada winzipte kullanmadım tek bir tıklamayla xls yi açabilirsiniz.
Sizin zamanınız değerli benim ki de değerli. Burası bir paylaşım sitesiyse bilgi paylaşın lütfen.He yok vaktim yok paylaşamam diyorsanız da bırakın başkaları paylaşsın. Eğer bir öneri yada dileğiniz varsa daha uygun bir dille ifade etmelisiniz. Bkz. benim mesajım SAYGILARIMLA ifadesi gibi. Bakın asıl zaman kaybı bu yaklaşımınızla bu tarz polemiklere zemin hazırladınız. Sizcede değerli vaktinize yazık değil mi ?
Bu arada sayın Hürkan Bey yapıcı yaklaşımınız ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.....
adımı bu şekilde yazarak güya alay ediyorsunuz.Sayın uzmanmakale..
merhaba
syn adrenalin16,
3742. mesajımı şimdi yazıyorum. neyi nekadar paylaştığım en azından bu rakamdan belli.
adımı bu şekilde yazarak güya alay ediyorsunuz.
daha zekice birşeyler yazabilirdiniz, kızgınlıktan performansınızda düşüş olmasın.
Ekli dosyada gerekli açıklamaları yaptım .Zaman ayıran yardım eden yada edemeyen herkeze şimdiden çok teşekkürler.
Saygılarımla
Necati Yılmaz/Bursa