• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kdv fiyat bulma

Sıralamayı,
-- sıralamadan etkilenmemesi gereken sütunları seçmeden,
-- sıralama yapılırken birlikte hareket edecek sütunları seçerek,
yapın.

Bir Alternatif deYeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Ekli dosyalar

Sıralamayı,
-- sıralamadan etkilenmemesi gereken sütunları seçmeden,
-- sıralama yapılırken birlikte hareket edecek sütunları seçerek,
yapın.
olmadı ömer bey....daha açıklayıcı yazmaya çaloşacağım....bizim 3 adet şirketimiz var ben tek exeli 3 böldüm...hepsi gözümün önünde olsun diye...soldaki şirketin fatura tarihini filitreleme yapınca bakıyorum sağdaki şirektin tarihleride oynuyor ben sağdaki tarihler etlilenmesin istiyorum

Dosyanızı siz biliyorsunuz. Buradaki mesajlarınızı okuyanlar sadece tahminde bulunabiliyorlar. Bu sebeple dosyanızın örnek verilerle hazırlanmış küçük bir kopyasını forumda paylaşmanız çözüme ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Paylaşım sitelerine yükleyip link verebilirsiniz.

Bunu da yapamıyorsanız görsel eklerseniz ve görsel üzerinde tarif ederseniz bu bile çözüm için bir adım olacaktır.

Aynı sayfada bu işlem yapılamaz. Farklı sayfalarda verilerinizi tutmalısınız.

Üstünde durmaya değeceğini düşündüğüm bir başka seçenek de;
her bir firma için ayrı sütun grupları oluşturmak yerine, tüm bilgiler tek tabloda birleştirilir ve
uygun bir sütuna, satırdaki bilginin hangi firmaya ait olduğunu göstermek üzere firma adı eklenir,
sıralama vs ne yapılıyorsa birinci kriter olarak firma adı kullanılıp,
sonraki sıralama kriteri, tarih mi her neyse artık o sütuna göre işlem yaptırılabilir.
Satırlar arasında birbirini ilgilendiren formül ilişkileri varsa da bu formüllerin firma adıyla birlikte çalışmasını sağlayacak ilaveler yapılabilir.
.

Eklediğiniz dosyada sol taraftaki tarihlere filtre uyguladığımda sağdaki tabloda doğal olarak satırlar gizleniyor. Sizde farklı bir sonuç mu oluşuyor? Eğer cevabınız evetse mümkünse lütfen bir video-gif çekip foruma ekler misiniz?

Merhabalar, kdv'li ve kdv'siz tutarların ve toplamın alınması ile ilgili aşağıdaki video size yardımcı olacaktır.

Geri