• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

KBS sisteminden alınan Banka Listesinde bulunan Boşlukları Silme

sirkülasyon

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 LTSC TR
Değerli Arkadaşlar;
Ekli formda yardımlarınıza ihtiyacım var.
Ekli formda banka listesi mevcut. Bu Liste KBS (Maliye Bakanlığı Maaş Sistemi) üzerinden alınan liste.
Ekteki liste örnek olup kısaltılmıştır. Bu durum 1969 satırına kadar devam ediyor. 153 okul bulunmaktadır.
Bu liste 1365 kişinin okul okul yer aldığı bir liste. Bu listenin "B" sütununda sıra no kısmı var.
1 - Makro ile Sıra No kısmına bakacak bittiği yerden ikinci sıra no kısmının başlayacağı yere kadar olan kısmı silecek.
2 - Sıra No' lar alt alta gelecek ve üst sıra numarasından kaldığı yerden devam edecek.
Bu işlem bittikten sonra
3 - Maaş Tutarı Kısmı toplanacak "BM2" hücresine aktarılacak.
4 - BM1 hücresine manuel girilen değer ile eşitse "BL4" hücresine "EŞİTLİK SAĞLANDI" eşit değilse eğer "BL4" hücresine aynı hücresine "EŞİTLİK SAĞLANMADI" uyarısı verecek.
5 - "BM3" hücresine ise toplam personel sayısını yazacak.

NOT :
KBS sisteminden indirilen sayfa bu sayfaya kopyala yapıştır ile gelecek. Eğer mümkünse
- Makro ile kopyalanacak dosya seçilse seçilen dosya bu sayfaya aktarılsa daha sonra yukarıda ki işlemler yapılsa olur mu?

Yardımını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Saygılarımla

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Konu güncelliğini yitirmesin ve gerçekten önem arz ettiği için tekrar hatırlatmak istedim

Yusuf Abi
Ellerine Sağlık Mükemmel Olmuş.
Çok çok teşekkür ederim. Hakkını Helal Et.

Son not satırının yüksekliğini ayarlamayı unutmuşum. En sona aşağıdaki satırı ilave ederseniz satır yüksekliğini 30 yapar (ben wraptext ile birim toplamı satırının arasına ekledim):

Kod:
    s2.Rows(yeni + 1).RowHeight = 30

Yusuf Abi

Kod:
s2.Rows(yeni + 1).RowHeight = 30
Yukarıda ki kodu makro sonuna ekledim. Teşekkür ederim.

Geri