• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kbs ekders

zerali

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
arkadaşlar bu çalışmayı okulumda ekders hazırlamada kullanıyorum ama zamanla bu severek kullandığım bu güzelim proğramım iş göremez hale geldi.beni daha çok kbs ye bu verileri girerken uğraştırıyor bayağı bi zamanımı alıyor.bana yardımcı olabilirseniz eğer yapmak istediğim şey "eylül ayının ekdersini girdiğimde kbs ye aktar butonuyla bilgisayarım C ye kbs sayfasındaki şablona uygun bir excel dosyası oluşturmasını istiyorum.(diğer aylarda da aynı buton aynı işi görebilecek ) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

yüksel varlı hocam zaten çalışmanızı inceleyerek bu proğramı daha iyi yapmaya karar verdim.KBS yazısınıda sizin proğramdan kopyalayarak yapıştırdım zaten.bunun için kusuruma bakmayın.ama bu proğramda ben okula gelmeyen öğretmenleri yılda kaç gün izin,sevk,rapor almış toplam olarak görebiliyorum.yapmak istediğim bu kbs işini çözebilmek.sizin proğramınız çok güzel.en güzeli de tarihlerin otomatik olarak gelmesi bunda ise tarih işini manuel olarak yapmak gerekiyor.bu proğrama da otomatik tarih ekleyebilecek varsa tabiiki de çok memnun olurum.

konuyu yanlış yerde mi açtım diye düşündüm ama kodla ilgili bir durum olsa gerek

Son düzenleme:
Geri