• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kayıtlı Bilgileri Getirme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2010
S.a Arkadaşlar.

Formdan indirdiğim bir çalışma ekte burada yapılan işlemin Form üzerinde yapılması mümkünmüdür acaba.
Yapılma şansı varsa çok kullanışlı bir uygulama olur diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

S.a Arkadaşlar.

Formdan indirdiğim bir çalışma ekte burada yapılan işlemin Form üzerinde yapılması mümkünmüdür acaba.
Yapılma şansı varsa çok kullanışlı bir uygulama olur diye düşünüyorum.

Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Ekli dosyalar

S.a Evren hocam,

Çalışma çok güzel olmuş elinize sağlık.

Resimde gönderdiğim şekle sokmak mümkün olurmu ?

Ben iki adet label eklenirse birinde başlıklar diğerinde içerikler olur diye düşündüm fakat örneğin not bölümü uzun olduğu için satır atlaması yapıyor karşılığında labeldeki başlık bir üst satırda kalır eğer bu sorun çözülürse sanırım çok daha kullanışlı olurdiye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Başlıksız-3.jpg
    Başlıksız-3.jpg
    63.1 KB · Görüntüleme: 18
S.a Evren hocam,

Çalışma çok güzel olmuş elinize sağlık.

Resimde gönderdiğim şekle sokmak mümkün olurmu ?

Ben iki adet label eklenirse birinde başlıklar diğerinde içerikler olur diye düşündüm fakat örneğin not bölümü uzun olduğu için satır atlaması yapıyor karşılığında labeldeki başlık bir üst satırda kalır eğer bu sorun çözülürse sanırım çok daha kullanışlı olurdiye düşünüyorum.
Dosyayı istediğiniz şekilde güncelledim.
2 numaralı mesajdan inidrebilirsiniz.:cool:

combobox yeriine textbox ile yapmak mümkünmü

hocam

forumda bulabildiğim konularda excel den user forma veri alırken combobox kullanılıyor acaba textbox a örneğin bir munara girerek veya isim girerek o satırı çağırabilirmiyiz
biraz daha açayım
userform ile bir sheete veri giriyorum bu userforma dediğim gibi isim veya numara girerek tekrar düzenlemek için çağırabilirmiyim

ilniz için şimdiden teşekkürler

hocam

forumda bulabildiğim konularda excel den user forma veri alırken combobox kullanılıyor acaba textbox a örneğin bir munara girerek veya isim girerek o satırı çağırabilirmiyiz
biraz daha açayım
userform ile bir sheete veri giriyorum bu userforma dediğim gibi isim veya numara girerek tekrar düzenlemek için çağırabilirmiyim

ilniz için şimdiden teşekkürler
Ekli dosyanızı (2003 formatında) ekleyerek ve üzerine bir kaç satır ekleyerek.Ve userformunuzu hazırlayarak ne istediğinizi yeni bir konu açarak sorunuz.Olmaz diye bir şey yoktur.Ayrıca bu dediğiniz işlem çok sıkça işendi.Bizzaet ben kendim yüzlerce cevap verdim bu tür sorulara.Userforma bir textbox koyun.Ve bir tanede listbox koyun.istediğiniz isimleri textboxla çağırıp listboxta liteleyin.
Değiştirmek istediğiniz satırı listboxta tıklayın.Listboxtaki verileri dğa önceden userforma koyduğunuz textboxlara atın.(Tıklama ile ayni anada).Sonra üzerinde değişiklik yapın.Daha önceden koyduğunuz güncelle butonuna tıklayın.Ve o butona yazdığınız kodlarla güncellemenizi yapın.
Sil içinde ayni yöntemi kullanın.Ayni formu Yeni kayıt içinde kullanabilirsiniz.Format budur.:cool:

hocam dediğiniz gibi muhakkak anlatmışsınız dır da iki gündür aramaktayım işimi görecek olanını bulamadımbir örnek ekte gönderiyorum ilgilenirseniz sevinirim
şididen teşekkürler

Ekli dosyalar

Geri