• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 / Türkçe
Arkadaşlar merhaba.

Textbox7 - B2
Textbox1 - C2
Combobox2 - I2
Textbox2 - D2
Textbox3 - E2
Textbox4 - F2
Combobox3 - G2
Textbox6 - H2

Soldaki kutucuklar userform üzerinde bilgi gireceğim kutucuklar ,sağdaki hücre adresleri ise bu kutucuklardan verilerin aktarılacağı hücreler. A2 hücresine de otomatik sıra numarası verilecek. "KAYDET" butonuna bastığımda userform üzerinde bu veriler "data" sayfasında, yukarıda verdiğim hücrelere yerleşecek. Veriler aktarıldıktan sonra MsgBox ile "Kayıt İşlemi Tamam" diye bir not verilmeli ve userform boşaltılmalı. Her seferinde "data" sayfasında bir alt satıra eklenmeli. Yani ,diğer gireceğim bilgiler; A3-B3-C3-D3.......şeklinde gidecek.. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba
Yardımcı oluruz olmasına da dosya yok. Dosya olmadığı için userform yok.
Lütfen dosyanızı ekleyin.

Arkadaşım merhaba..Bu konuyu açmamın sebebi daha önce yine bu forumda açtığım "kayıt çok ağır" başlıklı konu. Ben orada bu konuyu açmış ve verdiğim kodlarla yaptığım kaydın çok ağır gittiğini söylemiştim. Çözüm önerileri çare olmayınca aynı konuyu yapmak istediğim kayıt şekliyle buraya yazdım. Dosya çok geniş olduğu için buraya koyamıyorum. Bu şekilde halledebilirseniz sevinirim. İstediğim gayet basit sanırım (Tabii sizin için:)))
Şimdiden teşekkür ederim.

Sitede bu konuda istemediğiniz kadar örnek bulabilirsiniz...

Arkadaşım merhaba..Bu konuyu açmamın sebebi daha önce yine bu forumda açtığım "kayıt çok ağır" başlıklı konu. Ben orada bu konuyu açmış ve verdiğim kodlarla yaptığım kaydın çok ağır gittiğini söylemiştim. Çözüm önerileri çare olmayınca aynı konuyu yapmak istediğim kayıt şekliyle buraya yazdım. Dosya çok geniş olduğu için buraya koyamıyorum. Bu şekilde halledebilirseniz sevinirim. İstediğim gayet basit sanırım (Tabii sizin için:)))
Şimdiden teşekkür ederim.

Kusura bakmayın ben basit sorular ile ilgilenmiyorum. ( Basit olarak gördüğünüz bir konu başkası için çok önemli bilgiler içerebilir. Benim için basit konu yoktur. )

Pek arkadaşım. Teşekkür ederim. Espri anlayışınıza da hayran oldum.

Yorumsuz...

Geri