• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kayıt yapılan işlemlerin geri yüklenmesi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-2007/2010
Merhabalar,
Başlık ne kadar doğru bilmiyorum ama yapmaya çalıştığım şey, buna benzer şekilde. userform üzerinde listview ve textboxlar var. listview'den satırı, textbox'a sürükleyip bırakıyorum. programı kapattım. sonra programı açtığımda, daha önce yapmış olduğum işlemleri tekrar nasıl yükleyebilirim? her türlü fikre açığım konu hakkında. Ek2te dosya mevcut. yardım ve desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Anladığım kadarıyla formu tekrar açtığınızda yaptığınız işlemlerin aynı şekilde kalmasını istiyorsunuz.

İşlemleri ALFA sayfasına aktarmışsınız. Bir sorgu ile bu sayfadaki değerleri sorgulayıp formunuza bu sayfadaki değerleri yükleyebilirsiniz.

Evet Sayın Korhan Hocam; son yapılan işlem de olur. o kısımda işimi görür. amaç tekrardan textbox'lara sürükle bırak yapmamak. sorgu ile ilgili siteden örneklere bakayım. İlginiz için teşekkür ederim. çok teşekkürler.

Merhabalar,
Sorgu olayını yapamadım, ancak farklı bir yöntemle deneyip ana programda yapılan son işlemi geri yüklemeyi başardım. ekteki dosya geri yükleme yapınca hata veriyor, çözemedim maalesef. ama sormak istediğim; ana programda bu işlem yapılabiliyor, geri yükleme olayı. problem ise; listview'den aldığım veriyi sürükle bırak yöntemiyle yaptığım olay ile geri yükleme ile yaptığım olay arasındaki fark: geri yükleme yaptığım zaman, textboxtan textboxa sürükle bırak ile yerlerini değiştirmek istediğim zaman arka planda herhangi bir işlem gerçekleşmiyor. yer değişikliği oluyor ama arka planda işlem olmuyor gibi. geri yükleme butonun kodunu inceleme fırsatınız olursa çok memnun olurum. şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Ekli dosyalar

Geri