Kolay gelsin üstadlar, forumu araştırdım ama çözüm bulamadım, benim sorunum şu takip sayfasına yazıp, kayıt yaptığım her kişi (Ör, günde 30 kayıt ve herbiri takip sayfasında bir önceki isimin üzerine yazılacak) sayfa2 ye alt alta sıralanabilir mi ?
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target.Cells, [l14:l18]) Is Nothing Then Exit Sub
a = Sheets("Sayfa2").Cells(65000, 1).End(xlUp).Row
With Sheets("Sayfa2")
.Cells(a + 1, 1) = a
.Cells(a + 1, 2) = Format([f11], "dd.mm.yyyy")
.Cells(a + 1, 3) = [f8]
.Cells(a + 1, 4) = Cells(Target.Cells.Row, 2)
.Cells(a + 1, 5) = Target.Cells
End With
End Sub
Rica ederim. Kolay gelsinTeşekkür ederim çok işime yarayacak.
Rica ederim. Kolay gelsin
Merhaba.Ustad herşey tamam da, ben fiyat yeri olan L hücrelerine şimdi formülle fiyatları aldırıyorum, sanırım böyle olduğundan Sayfa2 ye rakamlar geçmiyor. Yardımını bekliyorum çok işeme yarayacak bir şey olacak, Şimdiden emeğine sağlık.
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target.Cells, [COLOR="Red"][l14:l18])[/COLOR] Is Nothing Then Exit Sub
Fikriniz çok güzel kodlar "b14","b16",b18" aralığına göre; tabi olur.Ben listeden aldırmayı denemiştim de.
Bir çözümü varsa yeniden alabilirmiyim, İstediğim L14,L16,L18 e formülle gelen rakamlar aynı şekilde Sayfa2 ye gitsin okadar. Elle yazılmasın istiyorum. Teşekkürler üstad.
Ürün; analiz sayfası hariç diğer sayfalarda 1 adet mi?yatsıyı kılmadım namaz kılcam biri yazar bişe söyler bilgisayar başında dilimm konuylan ilgilenenlerden bu sitede bize yardım eden bilgi paylaşımında bulunun herkerslere teşekkürler Allah sizden razı olsun dosyam çok güzel hazırlanmış olmuş tek bi sorun kaldıı altı sarı dolgu renkte olanlar fiyatlarını girdigğimde bulundukları yerde fiyatları değşmemektee
Dosyanıza bakınca çözümün makro ile alakalı olmadığı ve telaşlanmanıza gerek olmadığı görülüyor.baharaf fiyat listesin de fiyatlar girdiğimde çıkmıyor çogu baharat 4 tanede mısır çeşiti var ben ordan fiyat girdiğimde diger sayfalarda onlarında fiyatının değişmesi baharatlar sayfasına gelin orda baharatlar yeri fiyat yeri 0 olması gerek ama hata var nerdeysee çözemedimm yapamadım daha dorusuu
=DÜŞEYARA(A2;'FİYAT ANALİST'!$A$2:$C$[COLOR="Red"]146[/COLOR];3;YANLIŞ)
Sağolun. Kolay gelsin.Bayağı işime yarayacak ellerin dert görmesin.