• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kayıt Formu Oluşturma Yardım!!!!

Excel Vers. ve Dili
OpenOffice 4.0
Microsof Excel 2002
Saygıdeğer üstadlar;
Ekteki dosyamda bir kayıt formu oluşturmak istedim, yalnız itiraf ediyorum formu en baştan ben hazırlamadım excel konusunda acemiyim :(, formda kendimi geliştirmek adına aldığım dosya üzerinden yapmaya çalıştım hangi arkadaşımıza ait olduğunu şu an hatırlayamıyorum, umarım hakkını helal eder, kısaca anlatmak gerekirse ekte bir ekran isimli görsel var bunu excele resim olarak ekledim 2014 isimli sayfama ekrana gelecek bir form ve bu forma girdiğim bilgilerin kaydedilmesini istiyorum, umarım anlaşılır olmuştur, ilgilenen excel üstadlarıma şimdiden saygılarımı sunuyorum.

Ekli dosyalar

Merhabalar,

Ek'li dosyayı inceleyiniz.

Üstadım ilgi alaka ve yardımlarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun, buton ile ilgili birşey sormak istesem, "Tıklat" yerine "Kayıt" yada "Giriş" olarak nasıl düzenleyebilirim, yada butonu bir tuş, bir komut ile ekrana getirmek istesem mesela "Esc" tuşuna basında ekrana gelse mümkün müdür? :frown:

Son düzenleme:
Buton metni düzenlemesi için butonun üzerine sağ tıkla > metni düzenle diyebilirsiniz.

makronuz Esc tuşuna atandı.

Ekli dosyalar

Buton metni düzenlemesi için butonun üzerine sağ tıkla > metni düzenle diyebilirsiniz.

makronuz Esc tuşuna atandı.

sayın mucit77 vakit ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, sağolun eksik olmayın. Son bir ricam olsa kabalık etmiş olurmuyum, excelde oldukça acemiyim yeni yeni merak sarmaktayım. Butonu sol tarafa A-B hücrelerine doğru çekip başlık satırından ayırarak üstte boş satır ekleyerek konumlandırabilir miyiz, ne olur kusuruma bakmayın.

Üzerinde sağ tıkladığınızda butonun etrafında beliren çerçeveden tutarak istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
Bir de otomatik tuş ataması yaptığımız için butonu isterseniz silebilirsiniz. Makronuz "Esc" tuşu ile çalışmaya devam edecektir.
İyi geceler...

Ekli dosyalar

Üstadım eksik olma varolasın ne kadar teşekkür etsem azdır, peki butonu sildiğimi varsayarak olaki sonra bu butonu eklemek istesem?

Geri