• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kaydır formülünü çalıştıramadım bu formülüm yapısı içinden

Excel Vers. ve Dili
excel 360 TR 64bit
=EĞERHATA(DÜŞEYARA("*"&$AQ25&"*";DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($AO25;"gg.aa.yyyy")&"'!c9:Af3000");SÜTUN(C$2);0);"")

bu formül ile diğer sayfadan veri çağırıyorum. şunu ilave etmek istiyorum.KAYDIR formülüile çağırı
dığım hücrenin bir altındaki hücreyi almak istiyorum.. formülü düzenleyemedim.yardım edebilirmisiniz

Örnek dosya paylaşarak yapmak istediğiniz işlemi açıklar mısınız?

=EĞERHATA(DÜŞEYARA("*"&$AQ25&"*";DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($AO25;"gg.aa.yyyy")&"'!c9:Af3000");SÜTUN(C$2);0);"")

bu formül ile diğer sayfadan veri çağırıyorum. şunu ilave etmek istiyorum.KAYDIR formülüile çağırı
dığım hücrenin bir altındaki hücreyi almak istiyorum.. formülü düzenleyemedim.yardım edebilirmisiniz

dosya budur

Deneyiniz.

C++:
=EĞERHATA(İNDİS(DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($A7;"gg.aa.yyyy")&"'!C1:M3000");KAÇINCI("*"&C7&"*";DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($A7;"gg.aa.yyyy")&"'!C:C");0)+1;SÜTUN(C$2));"")

Deneyiniz.

C++:
=EĞERHATA(İNDİS(DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($A7;"gg.aa.yyyy")&"'!C1:M3000");KAÇINCI("*"&C7&"*";DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($A7;"gg.aa.yyyy")&"'!C:C");0)+1;SÜTUN(C$2));"")
tekrar merhaba aynı dosyada birde şu formül ile listenin üstündeki satırdan istediğim sütunundaki hücreden veri çağırıyordum. yine çağrılan hücrenin bir altındaki hücreyi bu formülede empoze edebilirmiyiz rica etsem.

Kod:
=EĞERHATA(KAYDIR(DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($AO1;"gg.aa.yyyy")&"'!c1");ARA(2;1/(KAYDIR(DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($AO1;"gg.aa.yyyy")&"'!c1");;;KAÇINCI("*"&$AQ1&"*";DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($AO1;"gg.aa.yyyy")&"'!c:c");0)-1;1)="");SATIR(DOLAYLI("'"&METNEÇEVİR($AO1;"gg.aa.yyyy")&"'!c:c")));0);"")

Yine örnek dosya ekleyerek almak istediğiniz veriyi belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Geri