• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kaydet ve çık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Ekteki dosyamda kapt butonunu tıkladığımda sesli olarak verilerinizi kaydetmek istiyormusunuz diyor.eveti seçtiğimde veriler kaydedildi diyor.hayırı seçtiğimde ise ekteki dosyamın içirisinde bulunan ding.wav adlı ses dosyamın sesli olarak yanıt vermesini istiyorum.birde veri girip kaydet butonuna bastığımda hayırı seçtiğimde exelin ikinici bir kez yapılan değişiklikleri kaydetmek istiyormusunuz seçeneğini sormasını istemiyorum.bu seçeneği sağ üst köşedeki çarpı işaretinden kapatttığım zaman sormasını istiyorum.yardımcı olurmusunuz saygılar .

Ekli dosyalar

ARKADAŞLAR ÇOK UĞRAŞMAMA RAĞMEN DOSYANIN BiR KISMINI YAPTIM ANCAK YAPAMADIĞIM HAYIRI SEÇTİKTEN SONRA ekteki dosyamın içirisinde bulunan ding.wav adlı ses dosyasını bir türlü uyarlayamadım.yardımlarınızı bekliyorum

Kod:
Sub KAPAT()
'Coder By Security 2011
Dim s, Dosya_Yolu As String
Dosya_Yolu = ThisWorkbook.Path & "\"
ExecuteExcel4Macro ("SOUND.PLAY(, """ & Dosya_Yolu & "VERİLERİNİZİ KAYDETMEK İSTİYORMUSUNUZ.wav"")")
cevap = MsgBox(" VERİLERİNİZİ KAYDETMEK İSTİYORMUSUNUZ ? ", vbYesNoCancel, "")
If cevap = vbCancel Then Exit Sub
If cevap = vbNo Then ExecuteExcel4Macro ("SOUND.PLAY(, """ & Dosya_Yolu & "ding.wav"")")
ActiveWorkbook.Saved = True
Application.Quit
If cevap = vbYes Then
ActiveWorkbook.Save
ExecuteExcel4Macro ("SOUND.PLAY(, """ & Dosya_Yolu & "VERİLER KAYDEDİLDİ.wav"")")
Application.Quit
End If
End Sub
Denermisiniz...

sayın hocam ellerinize sağlık .tam istediğim gibi

Geri