• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kaydet makrosu

Excel Vers. ve Dili
2010
iyi çalışmalar arkadaşlar aynı sayfa içrisinde farklı satırlarda 2 adet tablo ayrı tablo var bunlara sırası ile isimleri nasıl kayıt yapabiliriz.ekteki örnek dosyada makro uyguladım ancak başaramadım.otomatik sıra atıyor ve kayıt yapıyor boş satırlarada bu konuda bir yardımcı olursanız sevinirim.ekteki dosyada da açıklamaya çalıştım.

Ekli dosyalar

ActiveCell.Offset(25, 1) = TextBox51.Text
ActiveCell.Offset(25, 33) = TextBox126.Text
ActiveCell.Offset(26, 1) = TextBox53.Text
ActiveCell.Offset(26, 33) = TextBox127.Text

yukarıda neden bosluk kadar satırı bos bırakıp devam ettirmiyorsun ornek

ActiveCell.Offset(25, 1) = TextBox51.Text
ActiveCell.Offset(25, 33) = TextBox126.Text
ActiveCell.Offset(36, 1) = TextBox53.Text
ActiveCell.Offset(36, 33) = TextBox127.Text

25 den 36 atlayıp 37 - 38 devam etsen olur gibi.

hüseyin bey dediğini denedim olmadı bu sefer ikinci tabloya yazmaya başladı 3 gündür uğraşıyorum bunla alaklı ama bilmeyince takılıyorsun kalıyorsun

tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım. daha açıklayıcı olursa iyi olur sanırım. Sanırım bütün bu verileri tek bir userfom üzerinde onlarca texboxtan kaydetmeye çalışıyorsun bunun mantığını anlayamadım. böylece işlerin daha da zorlaşmıyor mu. dediğim gibi tam olarak ne yapmak istediğini anlatabilirsen mutlaka yardımcı olabilecek birileri olur.

Son düzenleme:
teşekkür edrim ilginize sayın sbayyigit projemde 50 kişilik personel var bunlar otomatik olarak bu forma geliyor ben sadece çalıştığı günleri girip bu tablolara sırasıyla atmak istiyorum.burada takıldım kaldım

teşekkür edrim ilginize sayın sbayyigit projemde 50 kişilik personel var bunlar otomatik olarak bu forma geliyor ben sadece çalıştığı günleri girip bu tablolara sırasıyla atmak istiyorum.burada takıldım kaldım

fatih bey şöyle bir şey yapmak işinize gelmez mi?
1. boş fir sayfa oluşturalım.
2. bir butonla istediğiniz kriterlere göre bütün personeli bu sayfaya aktaralım.
3. Burada bu personel için ne gibi bir bilgi gerekiyorsa bu bilgileri istediğin sayfaya istediğin yere gönderelim.
yani form kullanmak daha zor gibi düşünüyorum. form kullanmadan olur mu?

teşekkür ederim ilginize ama programın sonuna geldim sizlerin yardımıyla burada takıldım esas çalışmamı göndereyim buradaki gün bilgileri useformdaki bilgileri sayfa 1 deki tabloya kayıt yaptıramadım örnek doyayı buna göre hazırlamıştım.

dosyayı göndereyim inşallah derdimi burada anlata bilirim.gün bilgileri useformdaki listboxdaki isimleri aktardıp kayıt yaptırmak istedğimde tablo1 den sonra tablo2 ye geçmeyip otomatik sırayı takip ederek kayıt yapıyor benim istedğim tablo 1 deki satır bittiğinde tablo 2 ye geçip kaydı buraya yapılması bu konuda bir yardım

Ekli dosyalar

Günün tarihine göre kaydet me

Günün tarihine göre kaydet makrosunu rica ediyorum mümkünse,
örnek ; 07.07.2011 tarihinde makroya bastığımda "7" olarak kayıt etmesini 08.07.2011 tarihinde "8" olarak kaydetmesi mümkünmüdür.?

Geri