• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kaydet komut hatası

Hocam selam,
defavamlı yenileme yapmama rağmen 14.44 itibariyel ancak 14.41 deki mesajınızı ancak görebildim.boş zamanlarımda da ders çalışıyorum,forum okuyorum da.............
da da kalıyor tabi ki.inceliyorum hemen.

:)

Hocam mükemmel çalışıyor.Çok Sevindim.Cuma günü gelecek formlardan çıkaracağım veri üzerinde çalışayım,bu sefer sizi fazla sıkmadan,dilerim olmazda azıcık yardımınızı talep edebilirim.
Sevgiyle ve Hoşça Kalın....

Hocam mükemmel çalışıyor.Çok Sevindim.Cuma günü gelecek formlardan çıkaracağım veri üzerinde çalışayım,bu sefer sizi fazla sıkmadan,dilerim olmazda azıcık yardımınızı talep edebilirim.
Sevgiyle ve Hoşça Kalın....
Rica ederim.
Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Yine yaparız.
İyi günler.:cool:

Selam Hocam,
Geldim,
Dosyamda ilk başta söylediğiniz gibi keşke sıra no kısmını ID yapsaydık.
Bundan sonra yapılabilir mi bilmem,
Hocam,
ListBox ekledim ama tüm uyguladığım örnek kodlarda active olayı 2 tane olunca tercih hakkını nerden yana kullanacağımı bilemedim.
Şöyle bir başlangıç yapalım diye düşünüyorum,
Sayfa1 hafta aralığına göre (pzt-cuma) veri girdikten sonra biz formu postalıyoruz,Yeni hafta geldiğinde sayfa1 temzi olmalı ki yeni veri girelim.Eski verilerimizi de saklayalım bir yerlere..ID den çağırırız.
Listbox ekledim yazdıklarımız görünsün diye,hemde listbox u arşive göndeririz.Ama ne gibi butonlarımız olacağını bilemedim.Listbox için birkaç tane kod denedim ama herseferinde eski kodlarla çakıştı,verileri gösteremedim.
Tabiki bu söylediklerim dar kafamla tasarladığım düşünceler,muhakkak ki en iyisini siz bileceksiniz.
Listbox olmalı mı olmamalı mı,siz karar veriniz,
Eğer işlevsel ve kolay olanı veriyi girip,çıktı aldıktan sonra,hafta aralığı seçerek formumuzu boşaltma şansımız varsa öyle yapalım,
Alttaki yazıları sildim,bazı kurumlarımızın verileri 10 dan fazla olarak gelebiliyormuş,
Düşüncenizi bile öğrenmek güzel olacak,
Yeni formu ekliyorum...
Sevgilerimle...

Ekli dosyalar

Sadece arkalara düşmesin mesaj istedim.

Geri