Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acıklamaların yetersiz neyi nereye aktarman lazım bunları acıkca yazki cevap verecek arkadaslarımız sana daha kolay yardımcı olabilsinler iyi çalısmalar
hocam kaydetmeyle ilgili bi sorunum yok, örneğin ben tekxboxlara ver yazdıktan sonra kaydetmeden vazgeçip userformu kapatmadan yazdıklarımı temizleyip yeni şeyler yazmak istiyorum, aynı şekilde ben combobox yardımıyla kaydettiğim verileri çağıracam ondada bi sorunum yok onuda yapabiliyorum fakat değişiklik yapamıyorum çağırdığım verilerle ilgiili umarım açıklayıcı olmuştur. İyi çalışmalar,,
Forumumuzda istediğiniz işlemlerle ilgili olarak bir bölüm bulunmaktadır. Bu bölümdeki konulardan faydalanıp sorularınıza çözüm bulabilirsiniz. İncelermisiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.