• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kaydedilen makroları birleştirme

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007
Değerli arkadaşlar iyi geceler herkese öncelikle.benim

soru 1: Excell sayfasında farklı iki işlem için iki ayrı makro kaydı yapıyorum bu makroları ben tek makro haline getirmek istiyorum yani birleştirmek. Iki ayrı makroyu nasıl birleştirmeliyim.

Soru 2:bir makro kaydı nı bitirdim ve daha sonra devam etmek istediğimde aynı makroya nasıl ilave kayıt yapabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi geceler arkadaşlar..

Selamlar,

Eğer birleştirmek istediğiniz makrolar ayrı sayflara işlem yapıyorsa birleştirirken sayfa isimlerinide yazmanız en sağlıklısı olacaktır. Onun dışında iki ayrı kodu tek bir prosedürün altına yazıp çalıştırabilirsiniz.

Oluşturmuş olduğunuz bir makroya yeniden kayıt yöntemi ile ek yapamazsınız. Yeni kaydettiğiniz kodları eski makronun altına ekleyerek makronuzu tamamlayabilirsiniz.

HOCAM MESELA MAKRO End Sub ile bitiyor.bir diğer makroyu eklemek için ne yazamam gerekiyor.nasıl birleştirmeliyim detay verirseniz öğrenmiş oluruz aynı zamanda teşekkürler kolay gelsin..

HOCAM MESELA MAKRO End Sub ile bitiyor.bir diğer makroyu eklemek için ne yazamam gerekiyor.nasıl birleştirmeliyim detay verirseniz öğrenmiş oluruz aynı zamanda teşekkürler kolay gelsin..

merhaba
2. makrodaki sub-end sub arasındaki kodları 1. makronun end sub satırının üstüne kopyalayın

sub deneme_1()
1. makro kodları
end sub

sub deneme_2()
2. makro kodları
end sub

sub birleştir()
1.makro kodları
2.makro kodları
end sub

Hocam çok sağol çok teşekkür ederim yardımın ve aydınlatıcı bilgiler için.amacım hem işimi görmek hemde öğrenmekti.her ikisinede ulaştım sayende.

Geri