• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kaydedilecek Sayfayı Bulamadım,

Birleştirilmiş hücreler,VBA için her zaman sorun oluşturur.Tıpkı sizin dosyanızda başlık yaptığını 2 satırı birleştirdiğiniz gibi.VBA ile uğraşacaksanız mümkün olduğu kadar birleştirilmiş hücre /hücreler kullanmayınız.
Aşağıdaki kırmızı renkli satırı kodlara ilave eddiniz.:cool:
Kod:
[B][COLOR="Red"]If Satır < 7 Then Satır = 7[/COLOR][/B]
    'Kayıt işlemi için gerekli bilgileri ilgili hücrelere aktarıyoruz.
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "A") = Satır - 1
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "B") = TextBox2.Text
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "C") = TextBox3.Text
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "E") = TextBox4.Text
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "F") = TextBox5.Text

Birleştirilmiş hücreler,VBA için her zaman sorun oluşturur.Tıpkı sizin dosyanızda başlık yaptığını 2 satırı birleştirdiğiniz gibi.VBA ile uğraşacaksanız mümkün olduğu kadar birleştirilmiş hücre /hücreler kullanmayınız.
Aşağıdaki kırmızı renkli satırı kodlara ilave eddiniz.:cool:
Kod:
[B][COLOR="Red"]If Satır < 7 Then Satır = 7[/COLOR][/B]
    'Kayıt işlemi için gerekli bilgileri ilgili hücrelere aktarıyoruz.
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "A") = Satır - 1
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "B") = TextBox2.Text
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "C") = TextBox3.Text
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "E") = TextBox4.Text
        Sheets("Dogum").Cells(Satır, "F") = TextBox5.Text

Selam Hocam,
Bütün söylediklerinizi hafızama kaydediyorum ve de sayenzide öğrendiklerimi uç uça dizsem burdan bizim köye yol olmasa bile Step olarak yüz tane olmuştur.Geriye kaldı +&-100=+&............& bu işareti sonsuzluk olarak aldım ve deryada bir damla misali,sizden alabildiğim miktarı formülize ettim.

İlk başta anlayamadığım Step To Step adımının sizin neden düsturunuz olduğunu daha iyi anladım.
Siz bu hareketle sorunsuz bir program yapmaya çalışırken her adımda da karşınızdakinin bir kelime öğrenip onlarca yorum yapmasına sebep oluyorsunuz.
Teşekkürlerimle....

*Hocam affınıza sığınarak dosyayı kaldırdım,mesaj adı yeterince konu açıklayıcı değildi.Ben düzeltmelerinizi yaptıktan sonra bir başka başlık altında açmayı düşünüyoruım.Komplike yerlerinde yardım dileyeceğim.
Sevgi ve Saygılarımla.

Selam Hocam,
Bütün söylediklerinizi hafızama kaydediyorum ve de sayenzide öğrendiklerimi uç uça dizsem burdan bizim köye yol olmasa bile Step olarak yüz tane olmuştur.Geriye kaldı +&-100=+&............& bu işareti sonsuzluk olarak aldım ve deryada bir damla misali,sizden alabildiğim miktarı formülize ettim.

İlk başta anlayamadığım Step To Step adımının sizin neden düsturunuz olduğunu daha iyi anladım.
Siz bu hareketle sorunsuz bir program yapmaya çalışırken her adımda da karşınızdakinin bir kelime öğrenip onlarca yorum yapmasına sebep oluyorsunuz.
Teşekkürlerimle....

*Hocam affınıza sığınarak dosyayı kaldırdım,mesaj adı yeterince konu açıklayıcı değildi.Ben düzeltmelerinizi yaptıktan sonra bir başka başlık altında açmayı düşünüyoruım.Komplike yerlerinde yardım dileyeceğim.
Sevgi ve Saygılarımla.
Rica ederim.
İyi çalışmalar.:cool:

Geri