Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasayı masraf yerlerine göre ayrı ayrı sayfalarda görmek nasıl formüle edilir.
Ekteki dosya'da anlattığım gibi kasa tutulduktan sonra masraf yerlerine göre bilgiler otomatik olarak kimin masrafı ise özel sayfasına yazmalı. Yardım edermisiniz lütfen. Epey dolaştım formlarda ama bu fonksiyonu bulamadım.
Teşekkürler hemen yanıt verdiğiniz için. Ben aynı dosyada birimlere göre sayfalar açarak masrafları her ay bir liste halinde görmek isterim. Verdiğim örnek çok kısa. El ile kopyala yapıştır yapıyorum bu da çok zaman alıyor. Günlük giriş çıkışlardan oluşan yaklaşık 2000 satırlık bir liste oluşuyor yıl sonunda. Yaptığınız örnek tam istediğim gibi, formülü yukarıdan aşağı kopyalarsam satır sayısını çoğaltabilirmiyim. Tekrar teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.