Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kasa_defterindeki verilerin isme göre kendi sayfalarına aktarılması
çok güzel bir çalışma olmuş elleerinize sağlık....fakat benim istediğim bu değil ben verileri zaten başka bir pprogramdan çekiyorum benim istediğim orjinal halinin istediğim şekle otomatik olarak dönmesi....
birinci yapmam gereken boş satırları silmek..
ikinci olarak a sütununda bulunan opersayon adı başılğının bulunduğu satırları silmek
üçüncü olarak A.B.C sütunlarında boş olan kısımları bir üst satırdaki verilerle doldurmak
dördüncü olarak da açıklama 2 sayfasındaki maddeleri uygulamak belki makroyla belki pivot table ile....
teşekkür ederim......
Makro ile de yapılabilir tabiiki ama bana ilk bakışta özet tablo gibi göründü. Sorunuzu kısa kısa sorabilirseniz, daha çabuk cevap bulabilirsiniz kanımca.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.