• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kasa_defteri verilerini ilgili sayfalara aktarmak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. buradaki yardımlaşma ortamı çok başarılı gerçekten. bana da yardım edeceğinizi umuyorum. tüm gün araştırma ile geçti fakat elle tutulur bir şey yapamadım.
açıkçası excel kullanımım orta seviyede..
Sorum ekteki dosya ile birlikte şudur ki:

kasa_defteri sekmesindeki isim seçimlerine göre kendi sayfalarında ilgili yere kopyalanmasını istiyorum.
yani NEREDEN başlığı altında Ahmet seçilmiş ise tüm satır ahmet sekmesinde GİRDİ başlığının altına eklenecek, KİME kısmında Ahmet yazıyor ise Ahmet sekmesinde ÇIKTI başlığının altına eklenecek.

yeni biri aramıza eklendiğinde isim listesine ismini ekleyerek yeni bir sekme açarak aynı uygulamayı ona da uygulayarak devam etmeyi düşünüyorum.

umarım anlatabilmişimdir. Yardım ederseniz gerçekten çok memnun olurum. Bu kolaylıkta ve bu mantıkta farklı önerilere de açığım

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılar herkese..

Ekli dosyalar

Merhaba,
Forumumuza hoş geldiniz,
Sorularınızı sorarken örnek dosya ile destekleyiniz ve kısa açıklama yaparak yazınız. Dosyanın içine yapılacak açıklama herkesin bu dosyayı indirmesi gerektiğinden kotalar gereksiz yere dolmaktadır. Bu yüzden sorularınıza cevap verebilmemiz için kısa açıklamanızı mutlaka yapınız. Örnek dosyanız bire bir aynı, kısa boyutlu ve şifresiz olmasına özen gösteriniz. Soru sorduğunuzda cevaplayan kişilere ait olumlu veya olumsuz mutlaka geri dönüş yapınız.

Sorunuzu yukarıdaki uyarıları, Forum kurallarını ve Sayın Mahir'in uyarısını dikkata alarak sorarsanız daha çabuk yanıt alırsınız.

Genellikle bu tür sorulara yanıt vermeyiz ve yöneticilerimiz de bu tür soruları "Forum Kurallarına Uymayan Başlıklar" bölümüne taşırlar.
Yeni olmanız nedeniyle bir ayrıcalık yapıp (Yöneticilerimizin hoşgörüsüne sığınarak) sorunuzu anladığım kadarıyla yanıtladım.
Hoşçakalın.
Kod:
Sub Ekle()
    Satır = ActiveCell.Row
    Girdi = ActiveCell.Value
    Çıktı = ActiveCell.Offset(0, 1).Value
        son1 = Sheets(Girdi).[A65536].End(3).Row + 1
        son2 = Sheets(Çıktı).[G65536].End(3).Row + 1
    Range("A" & Satır & ":E" & Satır).Copy Sheets(Girdi).Cells(son1, 1)
    Range("A" & Satır & ":E" & Satır).Copy Sheets(Çıktı).Cells(son2, 7)
End Sub

Ekli dosyalar

Sn okaraman87

Forumumuza hoşgeldiniz. Konu başlıklarınızı kurallarımıza uygun olarak belirlemenizi rica ederim. Ben ilk konu başlığınız olması sebebiyle başlığınızı değiştirdim.

Forumumuzdan faydalanmanız dileğiyle.

Demek ki öncelikle girip forum kurallarını okumam gerekiyormuş. Forum kullanımını genel olarak pek bilmiyorum kusura bakmayın. Bundan sonra daha dikkatli hareket ederim. Hatama rağmen soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.
Ben de üzerinde düzeltmeler yaparak kendime uygun şekle soktum.
Tabi kullanım sırasında aksaklıklar yaşarsam yine değerli görüş ve önerilerinize başvurmak isterim. Çok teşekkür ederim.

Geri