Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasa sayfasında hesap sütunu var, bu hesap kodlarına ait sayfalar mevcut. Kasa sayfasında hesap koduna karşılık gelen sıra no,tarih,açıklama ve tutar rakamının hesap kodunun yazılı olan sayfasına yazılmasını istiyorum.
Değerli arkadaşlar nilim rumuzlu kullanıcının dediği gibi benimde size bir sorum olacak ben de bir şirkette çalışıyorum. Arkadaşımızın dediği gibi bende aynı şekilde her hafta hesap girmekteyim. Benim istediğim girdiğim hesapların başka sayfalara ve o kişinin adına, ödendiği tarihi ve çalıştığı yer dahil olmak üzere başka sayfaya kayıt etmesini istiyorum. bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
Değerli arkadaşlar nilim rumuzlu kullanıcının dediği gibi benimde size bir sorum olacak ben de bir şirkette çalışıyorum. Arkadaşımızın dediği gibi bende aynı şekilde her hafta hesap girmekteyim. Benim istediğim girdiğim hesapların başka sayfalara ve o kişinin adına, ödendiği tarihi ve çalıştığı yer dahil olmak üzere başka sayfaya kayıt etmesini istiyorum. bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim dosyayı ekte sunuyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.