• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kasa giriş-çıkış günlük deviri ayrı çalışma sayfasında görebilmek

Excel Vers. ve Dili
bunu anlayamadim
Merhaba,sitenize yeni kayıt oldum gerçekten mükemmel bilgiler var burada,tebrik ederim öncelikle.
Benim problemim,giriş-çıkış yazdıktan sonra,o gün için ne kadar para harcanmış ve o gün kasada ne kadar para kalmış,görememek.Ben giriş çıkış yaptığım zaman kasadaki son parayı görebiliyorum ama gün olarak ayrıntılı değil.Bazen birine para veriyorum ve daha sonra detay vermesini istiyorum.Parayı verdiğim insan 2 gün sonra geliyor harcamalarını söylüyor ve ben tekrar eski tarih harcaması olduğu için satır oluşturuyorum.Bununda kısa bir yolu var mıdır?Yani ben alt alta harcamaları yazacağım.Diyelim ki şu an geçerli olan tarihten daha önce olan bir tarih girdim,onu kendi zamanının en altına otomatik alması gibi bir olay?
Elimdeki tabloyu buraya ekliyorum,bana bir çözüm yolu söylerseniz yada yapabilecek biri var ise çok sevinirim.
Umarım eklediğim dosya da arkadaşlara yardımcı olur.Basit bir kasa giriş çıkış tablosudur.Şimdiden herkese teşekkürler

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Verileri düzensiz bir şekilde girdikten sonra A sütununa göre sıralama yaparsanız istediğiniz sonuca ulaşırsınız. A2 hüresinde iken AZ sıralama butonunu kullanabilirsiniz..

.

Excel Vers. ve Dili
bunu anlayamadim
cevabınız için teşekkür ederim ömer bey,yalnız şöyle bir durum var.Ben her gün giriş çıkış sonrası bana günlük olarak kasa sonucunu göstermesini istiyorum,bunun yolu nedir?Teşekkürler tekrar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Birinci satıra bir satır ekleyerek boş olan bu satır da sonuçları hesaplatabilirsiniz.

Türk lirası için;

=TOPLA(E3:E65536)-TOPLA(G3:G65536)

diğer sonuçlarıda bu formüle göre aralıkları değiştirerek yapabilirsiniz..

.