• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kasa defteri ve Personel Maaş Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Helodram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhabalar öncelikle.. İşletmem de 35 personel çalışmakta ve personel maaş larını takip etmek için bir program arıyorum kendim excelde yapmaya çalıştım ama başarılı değilim bu konuda.. Benim istediğim Günlük kasa defteri ve personel maaşlarının bir arada olması. Örnek olarak Mesela Ali isimli personel bugün 100 TL para çekmiş ve kasa defterine işlenmiştir.. Bu personelin üzerine tıklandığı zaman o ay içindeki hesabına direk ulaşmak istiyorum ve çektiği paraları görmek istiyorum.. Kendim yapamıyorum. Umarım karışık anlatmamışımdır.. Teşekkürler şimdiden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim defterlere yazmaktan yoruldum ardık..

Lütfen Yardım edin..Yardım isteyebileceğim başka kimse yok..

Merhaba

Merhabalar öncelikle.. İşletmem de 35 personel çalışmakta ve personel maaş larını takip etmek için bir program arıyorum kendim excelde yapmaya çalıştım ama başarılı değilim bu konuda.. Benim istediğim Günlük kasa defteri ve personel maaşlarının bir arada olması. Örnek olarak Mesela Ali isimli personel bugün 100 TL para çekmiş ve kasa defterine işlenmiştir.. Bu personelin üzerine tıklandığı zaman o ay içindeki hesabına direk ulaşmak istiyorum ve çektiği paraları görmek istiyorum.. Kendim yapamıyorum. Umarım karışık anlatmamışımdır.. Teşekkürler şimdiden.. Yardımcı olursanız çok sevinirim defterlere yazmaktan yoruldum ardık..

arama işleminizi aşağıdaki linkten gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.excel.web.tr/forumdisplay.php?f=124

Sayın Helodram
Bitmiş bir program büyük ihtimalle bitirenin ihtiyaçlarını karşılayacak ama başka biri için eksiklikler ya da sorun çıkaracaktır. Ayrıca programlayanın kilitleme hakkı da var , şifre sormak için de siteye girmesini beklemekten başka yapacak birşey kalmaz , yani aynı zaman kaybı...
Bunun yerine , basit olarak başlayan ve isteklerinizin bulunduğu bir excel çalışmasını ekleme suretiyle yardımı elde birşeyler olarak siz başlatabilirsiniz .

İşletmeniz ortadüzey bir yoğunluk taşıyor ve sanırım kasa ya da maaş konuları dışında da gereksinimler olacak , ssk yada vergi hesapları gibi ...Yani düşünülenden öte geçer her zaman program denen şey ; bir başlayınca...

Mümkünse böyle bir fikir çalışması hazırlayarak buraya ekleyin. Orası burası derken ustalarımız ve arkadaşlar da bildiklerini eklerken diğer arkadaşlardan ihtiyacı olan da kendine örneklemeye başlar.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.. Kendim başlayım ozaman yavaş yavaş sizlerinde yardımıyla birşeyler yapmaya çalışalım.. Eminimki sizlerden birşey öğrenicem.. Ben şimdi başlıyorum ozaman..

Ya ltfen birisi yardım etsin yapamıyorum kimse de yardım etmiyor!!!!!!!!!!!

ekteki dosyayı istediğim şekilde düzenleme imkanınız varmı yada buna benzer bişey yapma maaş için

Ekli dosyalar

ne istediginiz anlaşılmıyor
ne olacak oda belli degil soru ve sorunlarınızı küçük küçük anlatın adım adım çözün paket program cıkmaz burdan

Şifre

Arkadasım bunun şifreleri nedir koruma şifresi koymuşsun değişiklik yapamıyorum ki

Sayın Helodram...
Elimde işinize yarayacağını umut ettiğim bir dosya var onu ekledim.
Eğer aradığınız böyle bir şeyse

Ekli dosyalar

Dosyayı ben indiremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz. Personellerin maaş hesaplamalarını yapamıyorum.

Geri