• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

karne

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zerali

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Arkadaşlar benim yaptığım sınavların sonucunu karne şeklinde alıp öğrencilere dağıtmak istiyorum.Neler öğrendik sayfasındaki bilgileri karneye aktarmak istiyorum.Eğer mümkün olursa Toplu yazan sayfada da öğrenci seçtiğimde o bilgilerin gelmesini istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
http://www.dosya.tc/server17/sjn1f0/3-D_Neler_Ogrendikk.xlsx.html

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim çıtır hocam.Çok güzel olmuş.Kullanırken kafama takılan konuları,soruları sormamda sakınca olmaz inşallah

Çıtır hocam Karneyi tüm öğrenciler için formülleri bozmadan nasıl çoğaltabiliirim

Aşağıdaki Renki Kalın büyük harfle yazdığım değer Kişi ismine sabitleniyor.C39 Aşağıya kopyaladığınız da A37 isme sabitleyin aşağı ve sağa çekerek formülü kopyalayınız.(Maalesef kalın renkli yapmadı.KAÇINCI($A$37;'Neler Öğrendik'!$B$4:$B$41;0) .Burdaki 37

Son düzenleme:
Her öğrenci için teker teker mi yapılacak hocam

Toplu sayfasında Açılır listeden isim seçileçek bir işlem yapmanıza gerek yok. Karne sayfasında tüm isimler için yapılaçak isen evet 5 dakika işlem tamamlanır.

Çok soru soruyorum ama sabitleme nasıl yapılacak pek anlamadım,

izleyiniz.

Son düzenleme:
Yok çıtır hocam kafam pek basmadı bu işe.Kusura bakmayın.Sizin uygulama şansınız olabilir mi acaba?

.

Yanlış anlamıyorsam, siz her öğrenci için yazdırılmış bir karne istiyorsunuz.
Eğer öyleyse; ekteki dosyayı inceleyin.

.

Ekli dosyalar

İlginize teşekkürler İdris hocam Bir kağıda 3 kişinin sonuç karnesini sığdırma şansı olursa çok iyi olur

Neler öğrendik sayasındaki bilgileri ve öğrencileri karne sayfasına aktarma şansımız olabilir mi

Çok teşekkür ederim İdris hocam.Çok sağolun

Proğramda sadece öğrenci isimleri değişiyor notları ve diğer bilgileri gelmiyor

Ekli dosyalar

.

Ben o bölümü hallettiğinizi zannettim.

Bunu kontrol edin.

.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Çok teşekkürler emeğinize sağlık İdris hocam

2.satırdaki isimleri değiştirdiğimde hata veriyor .Sebebi ne olabilir?

Ekli dosyalar

Neler Öğrendik sayfanızdaki sınav isimleriyle karne sayfanızdaki sınav isimleri aynı olmadığı için formülle birbirine benzetilmiş. Siz ismi değiştirince standartı bozmuş oluyorsunuz. Ekteki gibi düzenlerseniz iki sayfadaki deneme isminin aynı olması kaydıyla istediğiniz ismi girebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Geri